Сергій Завалій вітає новопризначеного начальника виправної колоніїНа початку липня в Петрівській виправній колонії (№ 49) начальник управління ДПтС України в Кірово-градській області, полковник внутрішньої служби Валерій Полі-щук представив колективу нового начальника установи, майора внутрішньої служби Сергія Зарембу.
Сергій Заремба розпочав свою діяльність у Петрівській виправній колонії зразу ж після проходження служби в Збройних Силах України ще у 2005 році на посаді начальника відділення соціально-психологічної служби відділу соціально-виховної та психологічної роботи. Потім він займав посади оперуповноваженого оперативного відділу, старшого оперуповноваженого оперативного відділу, заступника начальника установи – начальника відділу соціально-виховної та психологічної роботи. У 2016 році Сергія Зарембу призначили тимчасово виконуючим обов’язки начальника Петрівської виправної колонії (№49), завдання нове, проте, завдяки великому досвіду роботи в системі, вмілому та правильному корегуванню роботи підпорядкованого персоналу, 08 липня 2016 року наказом голови ДПтС України № 163-ОС/16 від 05.07.2016 року його призначають начальником установи- начальником арештного дому Петрівської виправної колонії УДПтС в Кіровоградській області.

начальник управління ДПтС України в Кіровоградській області Валерій Поліщук представляє колективу добре знаного і авторитетного колегу вже у новій якостіПривітати новопризначеного керівника завітали начальник управління ДПтС України в Кіровоградській області, полковник внут-рішньої служби Валерій Поліщук, голова районної державної адміністрації Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара, заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панета, голова спостережної комісії Олег Гіюк.
Валерій Поліщук наголосив: «Відтепер у нового начальника особиста відповідальність щодо стабілізації оперативної обстановки в установі, а завдяки досвідченості, розумній ініціативі та вимогливості як до себе, так і до колективу, є надія на успішне досягнення першочергових цілей». Також звернувся до колективу установи із закликом підтримати нового керівника та допомогти покращити діяльність виправної колонії.
У свою чергу, новопризначений начальник Петрівської виправної колонії (№ 49)  подякував керівництву ДПтС України, керівництву управління та персоналу установи за довіру та запевнив, що зробить все необхідне для досягнення найкращих результатів у роботі підпорядкованого персоналу.

Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія УДПтС в Кіровоградській області (№49)

На знімках: Сергій Завалій вітає новопризначеного начальника виправної колонії; начальник управління ДПтС України в Кіровоградській області Валерій Поліщук представляє колективу добре знаного і авторитетного колегу вже у новій якості.