Юлія ПилипенкоПродовжуючи цикл розповідей про обдарованих дітей, ми звернули увагу на ученицю 9 класу Ганнівської ЗШ І-ІІІ ст. Юлію Пилипенко.
Зазвичай, знайомство розпочинається з стандартних питань: знака гороскопу, заняття по життю та світу захоплень. Тож наша героїня - типовий Водолій: говіркий, комунікабельний, завзятий, дуже самостійний змалечку.
У цій тендітній дівчинці вмістились і велика сила, і цілеспрямованість, і щира душа.
Юля – президент шкільного дитячого Парламенту, гідно представляє його інтереси у районному. На цю посаду її обрала шкільна громада, бо вона – гарний орга-нізатор, справжній лідер. Саме на конкурсі «Лідер року» дівчина отримала звання «Креативний лідер», вона вміло організувала глядацький зал на цікаву гру.
Добре навчається, бере участь та посідає призові місця у районних та обласних олімпіадах з української мови та історії, правознавства, конкурсах імені П. Яцика та Т.Шевченка, інтелектуальних іграх.
На районних науково-практичних конференціях цього року учениця представила роботи, присвячені землякам, людям різних поколінь – Костю Пестушку (отаману Степової дивізії) та загиблому кіборгу Олександру Хрулю. Юлія відповідала на питання журі та залу, не боячись, - вона завжди має власну думку, вміє її аргументувати.

Спорт займає важливе місце у житті дівчини. Її червона футболка з номером 13, приносить удачу. Юля – капітан збірної дівчат з волейболу, грає в баскетбольній команді школи. Поїздки на змагання в Петрове, Куколівку – для неї свято, а ще – гордість за власну школу.Любить Юлія і танцювати, з подружками створює композиції, бере участь в концертах. Цю невелику танцювальну групу добре знають жителі сусідніх сіл, бо діти дарують радість і частинку себе. Вона цінує дружбу і творчість, саме ці два крила піднімають над сірістю і буденністю, допомагають долати труднощі. У вільний час наша Юлька (так її називають у школі) любить фотографувати, вболіває за футбольні команди Агрофірми «П`ятихатська», весело відпочиває з друзями.
Куди б не закинула її доля, хочеться, щоб у неї склалось все добре: збулися мрії, оточували лише добрі люди, були вірними друзі. А почуття гордості за свій край, школу нехай супроводжує все її життя.

Тетяна М”ясковська, вчитель зарубіжної літератури Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступеня.

Спорт займає важливе місце у житті дівчини. Її червона футболка з номером 13, приносить удачу.