захід до Міжнародного Дня Сім’їУ травні працівниками Петрівського РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області на базі Макіївського професійного училища соціальної реабілітації в смт. Балахівка, Петрівського району, Кіровоградської області, за участю вихованців училища проведено захід до Міжнародного Дня Сім’ї. Дітям розповідалося та було продемонстровано повчальні фільми «Поговоримо про сім’ю», «Сім’я та її роль в сучасному світі» про одну з найбільших цінностей людини - любов. Саме в ній відкривається людська особистість, радість применшення себе заради того, кого кохаєш, радість продовження себе.
Дуже хотілося б, щоб цей день завжди залишався особливим святом, адже жодна нація, жодне цивілізоване суспільство не обходилися і не зможуть обійтися без сім’ї. Сім’я – це основа основ і для кожної людини і для кожної держави. В нашій державі теж споконвічно складалися традиції, спрямовані на зміцнення сімейних, родинних зв’язків, відповідальності за виховання дітей, поваги до батьків та до жінки-матері. Адже буде жити сім’я – буде жити й процвітати Україна!
Нехай у кожній оселі панують взаєморозуміння між батьками і дітьми, мир, добробут, спокій та злагода!

Григорій Лось, фахівець з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Петрівського РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області