Шановні друзі!

Сердечно вітаю вас із Днем медичного працівника.
Бути лікарем - це виняткове покликання, адже гуманізм і милосердя, чуйність і готовність завжди бути корисними - в усі часи залишаються основними принципами людей вашої професії.
Ваша місія - важка, але благородна й почесна. Вона вимагає великої віддачі сил та високого професіоналізму. Проте й винагорода за самовіддану працю – безцінна. Це безмежна, ніким не виміряна, вдячність пацієнтів.
Переконаний, що ми зуміємо піднести цю життєво важливу сферу на якісно новий рівень, виправдати всі ваші надії та сподівання.
Прийміть слова вдячності за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро та милосердя, яке ви даруєте людям.
Міцного здоров’я, миру, добробуту і злагоди вам та вашим родинам!

З повагою Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Дорогі медичні працівники!

З нагоди вашого професійного свята – Дня медичного працівника - прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятоване життя, за повернуте здоров’я мешканців Петрівщини!
Протягом усієї історії розвитку людської цивілізації люди, які лікують від хвороб і гоять рани, користуються особливою любов’ю та повагою. Все своє життя ви зберігаєте вірність даній вами клятві Гіппократа, приймаючи на себе частину людських страждань та допомагаючи своїм пацієнтам у найтяжчі хвилини.
Нехай ваші серця зігріває тепло людської подяки за добрі справи, зроблені вами на ниві медичної діяльності. Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, успіхів у вашій благородній праці, від результатів якої значною мірою залежить здоров’я українського народу, а значить – і майбутнє нашої країни.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради