Олександр ЧорноіваненкоДорогі земляки!

Щиро вітаю вас із великим християнським святом – Трійцею!
Це величне свято є торжеством віри у Бога, духовність та моральність. Свято Трійці додає всім нам сили жити.
Це свято символізує триєдину Божу сутність і несе в собі особливий глибокий духовний зміст. Згідно з переказами, від цього дня учні Христа понесли звістку про його вчення усім народам, прославляючи Боже слово, святість, могутність і премудрість Христа. 
Нехай же разом зі свіжою зеленню у ваші родини прийде радість, мир, спокій і Божа благодать. Нехай це свято надихне вас на добрі справи і наповнить ваші серця всепрощенням і любов’ю до ближніх.

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Дорогі жителі Петрівщини!

Прийміть щирі привітання з величним святом Трійці, що символізує триєдину Божу сутність і несе в собі особливий глибокий духовний зміст. Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинстві: Бога – Отця, Бога – Сина і Святого Духа.
Трійцею завершується цикл Великодніх свят – гарна нагода для роздумів про всеперемагаючу силу добра, любові, взаємоповаги.
Тож нехай кожного із вас також не полишає віра у добро – благородне, оптимістичне. Допомагаймо нужденним, прикрашаймо рідну землю славними справами та здобутками задля блага добрих людей і задля розквіту рідного краю!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради