вокальний ансамбль «Нотка»Травень для Петрівської районної дитячої музичної школи став справжнім святом, адже наприкінці цього місяця відбулися відразу два звітні концерти учнів та викладачів для вихованців дитячого садочка та учнів початкових класів.

Кінець навчального року - саме час для підведення підсумків, нагоди відзвітувати перед громадою за діяльність ДМШ протягом навчального року. Цей звіт – став святом мистецтва, головною подією навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість, і тому участь в ньому беруть найкращі вихованці школи. Програма святкової події складалася з яскравих вокальних, інструментальних творів хореографічних ансамблів у виконанні творчих колективів школи. Глядачів радували  вокальний ансамбль «Нотка» з піснею «Неразлучные друзья», Ліза Кунова - «Ведмеді в цирку», хореографічний ансамбль «Карамельки» з вальсом «Ніжність», Люба Даценко виконала пісню «Кульбабки-парашутики», Маша Тороп зіграла на роялі «Польку», фортепіанний ансамбль Даша Корнєва та Уляна Стець - «Безлюдний острів», Влада Адамюк з піснею «Солов’ї», хореографічний ансамбль «Baby-boom» - танцем «Чарльстон», Ярослав Котеленець також  виконав «Польку» (соло на баяні),  Валерія  Педан  - піснею «Будем рахувати», фортепіанний ансамбль у складі Олі Оксюти та Оксани Котеленець - «Голубой вагон», Аріна Приходкова -  «Мавпи на каруселі», вокальний ансамбль «Арніка»  - «На нашій Україні», хореографічний колектив «Dence-Провінція» танець «Місячне сяйво», завершила концертну програму Оля Лєнська з композицією «А я бажаю вам добра». Глядачі своїми оплесками відмітили високу якість підготовки виступів всіх дітей на концертній сцені! Паралельно на першому поверсі музичної школи відбулася і виставка робіт учнів відділення образотворчого мистецтва.

«Підводячи риску іще під одним навчальним роком, хотілося показати, що наші учні тримають високу виконавську планку. У нас працює згуртований педагогічний колектив, завдяки якому і відбувся звітний концерт. Саме такі заходи відіграють велику роль у вихованні дітей, прищеплюють любов до мистецтва музики, любов до прекрасного», - відзначила директор школи Ірина Повалій.
У цій школі навчають дітей розуміти музику, виховувати в собі естетичний смак, вміння відокремлювати високе мистецтво від недосконалого виконавства. Саме викладачі допомагають піднести рівень музичної освіченості учнями.
Протягом навчального року учні школи беруть активну участь не тільки в міських заходах, а і в регіональних, обласних та Всеукраїнських конкурсах, зуст-річаються з відомими музикантами та музичними колективами.
Є у школи і традиції - для наймолодших учнів відбуваються «Посвята в музиканти», «Свято Миколая», а 8 Березня дитячі творчі колективи вітають усіх жінок.
Музична школа живе та виховує нове сучасне покоління митців, які з гідністю і надалі розвиватимуть українське музичне мистецтво.

Олена Приходкова.

хореографічний колектив «Карамельки» вокальний ансамбль «Арніка»

співає Оля Лєнська Ярослав Котеленець - «Полька» (соло на баяні)

 

фортепіанний ансамбль у складі Олі Оксюти та Оксани Котеленець - «Голубой вагон»

 

На знімках: вокальний ансамбль «Нотка»; Ярослав Котеленець - «Полька» (соло на баяні); хореографічний колектив «Карамельки»; фортепіанний ансамбль у складі Олі Оксюти та Оксани Котеленець - «Голубой вагон»; вокальний ансамбль «Арніка»; співає Оля Лєнська.