головує Тетяна ПанетаДнями під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Панети відбулася нарада з питань готовності до оздоровчої кампанії нинішнього року, на якій були розглянуті питання:

1.Про заходи щодо належної підготовки до проведення оздоровчої кампанії 2016 року.
Інформувала В.Сибіра - начальник управління со-ціального захисту населення районної державної адміністрації.
2.Про стан готовності дитячих закладів відпочинку до оздоровчої кампанії 2016 року.
Інформували:  Г.Москалець - начальник відділу освіти районної державної адміністрації;  В.Малюта - ачальник Петрівського РС УДСНС України в Кірово-градській області;

В.Кіяшко - начальник управління Держпродспоживслужби у Петрівському районі;
М.Яновський - головний лікар Петрівської центральної районної лікарні; Г.Кім – головний лікар РЦ надання первинної медико-санітарної допомоги.
Т.Панета наголосила на необхідності безумовно забезпечити якісне проведення оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій.
Тетяна Панета провела  також засідання районної ради з питань безпечної життєдіяльності населення, в якому взяли участь керівники підприємств, установ та організацій району, представники профспілок.

Григорій Москалець: «Оздоровлення в закладах освіти району здійснюється згідно з планом»Учасники заходу заслухали та розглянули наступні питання:

1. Про стан протипожежного захисту лікувально-профілактичних закладів району.
2.Про стан протипожежного захисту об’єктів літнього відпочинку та оздоровлення громадян (дітей), розташованих на території району.
3.Про попередження пожеж під час жнив.
4.Про стан охорони праці в закладах освіти та охорони здоров’я району.

5.Про стан виробничого травматизму та професійних захворювань в районі у 2015 році.
6.Про запобігання низових пожеж.
Заслухану інформацію прийняли до відома, зазначивши, що в цілому всі заходи виконуються належним чином.

Прес-служба РДА.

На знімках: головує Тетяна Панета; Григорій Москалець: «Оздоровлення в закладах освіти району здійснюється згідно з планом».