Т.Панета вітає юних артистівЩороку найталановитіші діти Петрівщини беруть участь у фестивалі «Інгулецький зорепад». Він відкрив вже чимало зірочок, які стали окрасою різноманітних концертів та масових заходів, як районного, так і місцевого рівня. А кращі з кращих беруть участь в гала-концертах переможців, якими завжди завершуються змагання юних талантів. 30 травня черговий такий концерт пройшов на сцені парку відпочинку в Петровому.

Привітати юних артистів та глядачів прийшла заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панета. Вона передала щирі вітання від голови райдержадміністрації Сергія Завалія та голови районної ради Тамари Сакари, поздоровила школярів з закінченням навчального року та початком літнього сезону відпочинку і оздоровлення, побажала їм весело і з користю проводити час, набиратися сил до нового навчального року. Учасникам гала-концерту побажала успішних виступів і щирих оплесків від глядачів, а найталановитішим, які, можливо, оберуть для себе шлях мистецтва, стати справжніми зірками.
Гала-концерт мав назву «В кадрі діти», бо кожен номер був своєрідним кадром фільму за участю юних зірок естради Петрівщини.
Заставкою, епілогом концерту був виступ хореографічного ансамблю «Карамельки». Були в програмі й інші чудові хореографічні номери у виконанні ансамблю «Калинка» Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів – «На пасіці», «Веселі ковбої», «Котячі забави».

танець «На пасіці»Та найбільше було, як і завжди, вокальних номерів. Пісні звучали у виконанні учениці Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів Марії Сінкевич, тріо «Петрівчаночка» Петрівської ЗШ І ступеня, учениці Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів Марини Поліщук, вокального ансамблю «Барви дитинства» Центру дитячої та юнацької творчості, вихованки гуртка «Соловейко» ЦДЮТ Олесі Глазачевої, вокального ансамблю «Мелодія» Зеленської ЗШ І-ІІІ ступенів, неодноразового переможця як «Інгулецького зорепаду», так і інших районних конкурсів, вокального дуету Тетяни Луніної та Ірини Нестеренко, переможця районної битви хорів «Пісенний вернісаж» - хорового колективу «Джем» Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів, учениці Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів Валерії Петрарь. 

Всі переможці фестивалю - учасники гала-концерту, отримали Подяки ЦДЮТ та солодкі подарунки, а завершився він фінальною піснею у виконанні всіх юних артистів. До них зі словами вдячності за активну участь у фестивалі та громадському житті своїх навчальних закладів звернулася директор ЦДЮТ Валентина Бойко. Вона побажала їм подальших творчих успіхів та гарного літнього відпочинку.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

хоровий колектив «Джем» звучить фінальна пісня

загальне фото учасників концерту.

На знімках: Т.Панета вітає юних артистів; танець «На пасіці»; хоровий колектив «Джем»; звучить фінальна пісня; загальне фото учасників концерту.
Фото автора.