Шановні журналісти!

Прийміть найтепліші вітання і найкращі побажання з нагоди професійного свята – Дня журналіста!
Завдяки вашій повсякденній діяльності мільйони українців отримують своєчасну і об’єктивну інформацію про найважливіші події в державі і світі. Для переважної більшості з вас критеріями професіоналізму, як і раніше, залишаються об’єктивність і порядність, висока відповідальність і прагнення допомогти людям.
У день вашого свята бажаю вам родинного тепла і гарних тем. Міцного вам здоров’я, миру, наснаги, щоб втілились в життя всі ваші плани та задуми, блискучі ідеї та вдалі проекти. Нехай ваші творчі пошуки завжди завершуються успіхом!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні журналісти!

Петрівська районна рада і районна державна адміністрація щиро вітають журналістів та всіх працівників засобів масової інформації, причетних до створення інформа-ційного простору району, з вашим професійним святом – Днем журналіста!
Саме ви, представники друкованих та електронних ЗМІ, оперативно й об’єктивно інформуєте співвітчизників про головне у соціально-економічному, політичному та культурному житті нашої держави й рідного району зокрема, про важливі знакові події сьогодення та славні й героїчні сторінки минувшини.
Своєю правдивістю, професійністю, виваженістю ви стоїте на сторожі демократії, фахово та самовіддано служите своїй справі, своєму народу, додаєте віри і впевненості в завтрашньому дні.
Вітаючи вас зі святом, бажаємо вам натхнення та успіхів на нелегкій життєвій та професійній ниві, визнання та вдячності широкої аудиторії шанувальників вашої творчості, яскравих знахідок і удач.
Хай ваша творча діяльність вселяє лише віру й надію, допомагає кожній родині, сприяє спокою і злагоді в нашому суспільстві.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради