директор підприємства Володимир Муляренко та підлеглі робітники Євген Бордюгов і Петро Рябоконь на виробничому об’єктіЗеленська сільська рада

Громада Зеленської сільської ради взяла участь у конкурсі соціальних проектів, започаткованих компанією «Метінвест», і отримала перемогу та грантовий сертифікат на суму 100 тисяч гривень. Кошти будуть використанні на перекриття даху ДНЗ. А на ремонт доріг комунальної власності рішенням депутатського корпусу, за рахунок місцевого бюджету, виділено 1 мільйон 470 тисяч гривень. Вже в цьому місяці підрядники приступлять до виконання дорожніх робіт по напрямку село Зелене - місто Жовті Води.

Богданівська сільська рада

Богданівська сільська рада завершила виготовлення проектно-кошторисної документації по освітленню ще чотирьох вулиць, адже до цього були зі світлом лише дві вулиці. Незабаром розпочнуться монтажні роботи і засяють лампочки на протязі ще майже десяти кілометрів.
Новостародубська сільська рада
ПСП «Зарічне», яке очолює депутат районної ради Андрій Давидовський, постійно дбає про розвиток інфраструктури села. Нещодавно за рахунок сільгосппідприємства тут були виконані ремонтні роботи доріг комунальної власності по вулицях Садовій та Зарічній.

Петрівська селищна рада

Підприємство ППВТ «Кіровоградтрансгазбуд» (його працівники на знімку праворуч) вже завершило виконання монтажних робіт по приєднанню систем водовідведення будинків по вулиці Літвінова 5, 6 до центральної каналізаційної мережі. Підприємство також розпочало будівництво центрального каналізаційного колектора до будинків 7, 8, 9. Роботи здійснюються за рахунок бюджету селищної ради.

 

На знімку: директор підприємства Володимир Муляренко та підлеглі робітники Євген Бордюгов і Петро Рябоконь на виробничому об’єкті.