Дорогі діти! Шановні батьки!

Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.
Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше натхнення. Саме тому святий обов’язок - родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання їхніх прав.
Дорогі юні друзі! Бажаю вам  міцного здоров’я, щастя, добра, родинного затишку й тепла. Нехай ваше життя буде сповнене яскравими барвами радості, приємними враженнями й відкриттями! Нехай здійсняться всі ваші мрії! Зі святом вас!

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Любі юні громадяни Петрівщини!

Вітаємо вас із головним вашим святом - Днем захисту дітей, а ще - з початком літа, а, значить,- і тривалих ка-нікул.
Впродовж навчального року ви сумлінно працювали на своїх робочих місцях – за партами. Вчили математичні формули та правила граматики, заглиблювались в історію та подорожували світами. Нині маєте нагоду вирушити у реальні подорожі. До річки чи моря, або й рідним краєм, адже ми з вами знаємо, що землі, прекраснішої за наші безкраї неозорі степи, годі шукати.
Тож набирайтесь нових вражень і фізичних сил. Аби у вересні повернутись до школи зміцнілими, усміхненими та щасливими!
Вам, нашим уже дорослим дітям – випускникам – поки не до відпочинку. У вас - час першого дорослого випробування. Бажаємо успішно скласти цей іспит, тим самим зробивши ще один крок на шляху до здійснення мрії!
Шановні дорослі!
День захисту дітей - особливе свято не лише для підростаючого покоління, але й для нас із вами – дорослих. Це нагадування про відповідальність за виховання та розвиток юні. Від нас залежить,, як складеться доля кожної маленької людини. Ми - будівничі майбутнього дітей, вони – нашого.
Діти сподіваються на нас, довіряють нам, потребують нашої уваги та підтримки. На те, аби дати це - не потрібні кошти чи надзусилля.
Тож робімо все, аби підростаюче покоління зростало в атмосфері любові та турботи, взаємоповаги та взаєморозуміння!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради