вихованці молодшої групи дитячо-юнацької спортивної школи ФК «Інгулець» - бронзові призери обласного відбору Кубку Націй DanonеДебют виявився успішним

За цілою низкою насичених спортивних подій в районі, що відбулися останнім часом, якось малопоміченим і, на мій погляд, - дуже несправедливо – залишився успіх наших наймолодших футболістів, вихованців дитячо-юнацької спортивної школи ФК «Інгулець». Цього року вони вперше дебютували в обласному відборі міжнародної футбольної першості для дітей «Кубок Націй Danone” і виступили досить потужно і сильно, здобувши кілька перемог, вибороли бронзові нагороди, поступившись у майже рівній боротьбі лише сильним колективам дитячо-юнацьких спортивних шкіл Кіровограда та Олександрії, які уже мають кількарічний досвід участі в подібних змаганнях.

До речі, значною мірою своїм успіхом наші юні спортсмени зобов’язані своїм тренерам – добре відомим на Петрівщині ентузіастам футболу, братам Андрію та Сергію Чорнопольським, які свою любов до цього виду спорту передають і своїм маленьким вихованцям, формуючи в них характер справжніх чоловіків. Переконаний – хтось із них, з роками, обов’язково надягне на себе і футболку нашої головної команди.

Церемонію нагородження приурочили якраз до проведення домашнього поєдинку збірної Кіровоградщини (на базі «Інгульця-2») з командою Сумської області, що відбувся минулої неділі. В перерві цієї зустрічі юним спортсменам вручив почесні грамоти та бронзові медалі заступник голови Кіровоградської організації Федерації футболу України Андрій Скрипка, а кілька сотень уболівальників, що спостерігали за футбольним дійством, привітали наших маленьких футболістів бурхливими оплесками.

Тож хочу нашим  юним вихованцям побажати й надалі невтомної роботи над собою, подальшого удосконалення своєї спортивної майстерності, наполегливості й сміливості, формування справжнього бойового духу і характеру – і тоді перед ними обов’язково відкриються нові й незвідані футбольні вершини, досягнення, про які багато хто з них сьогодні може лише мріяти, але які неодмінно стануть щасливою реальністю і вагомою сходинкою для успішної реалізації себе в майбутньому дорослому житті.

Олександр Поворознюк, депутат районної ради, президент ФК «Інгулець».

На знімку: вихованці молодшої групи дитячо-юнацької спортивної школи ФК «Інгулець» - бронзові призери обласного відбору Кубку Націй Danonе.