В.О.Сухомлинський писав: «Людина народжується не для того, щоб безслідно зникнути нікому незнайомою піщинкою... Людина залишає себе, перш за все, в людині. У цьому вищий зміст життя та щастя. Якщо ти хочеш залишитись в серці людства - виховай своїх дітей». І ми, колектив Балахівського дошкільного навчального закладу, спільно з батьками, працюємо над тим, щоб виховати сучасних, вихованих дітей. Маємо надію, що в серцях наших вихованців залишиться добра згадка про своїх вчителів та вихователів. Великий Каменяр Іван Франко говорив:

«Нам усім, як нації, ніщо не прийде задарма. Тільки те, що здобудемо своєю працею, то буде насправді наше придбання і стане нашим добром». Та нелегко в наш час отримувати повноцінне матеріальне забезпечення. Тому нам допомагають у вирішенні деяких проблем наші постійні спонсори: Чечеліївський сільський голова Сергій Павлович Дяченко, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська», депутат районної ради Олександр Григорович Поворознюк, виконавчий директор ТОВ «Чечеліївське» Сергій Іванович Даценко.

Колектив Балахівського дошкільного навчального закладу, батьки дітей, що відвідують заклад, щиро вдячні Вам за підтримку. Дякуємо Вам за розуміння. Сподіваємося на подальшу співпрацю.

Бажаємо успіхів, здоров’я, спокою і щастя. Дякуємо за вашу радість і любов, вдячність за вашу турботу про дітей.

Мирного неба, ясного сонця,

Нехай воно світить у ваше віконце,

Щоб радістю й миром були ви багаті,

Щоб горя і смутку не знали у хаті.

Хай буде у серці завжди доброта,

А Бог береже вас на довгі літа.

Тамара Самохвал, завідувач Балахівським дошкільним навчальним закладом, депутат районної ради.