учасники матчуНайсильнішою виявилася «Діадора»

Напередодні Свята Перемоги в Петровому на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбулися змагання з міні-футболу на Кубок ДЮСШ «Олімп», присвячені цій світлій даті, серед футболістів 2000 року народження і молодших. Загалом в турнірі взяли участь чотири команди: МФК «Віннер», МФК «Діадора», МФК «Олімпік» та МФК «Фенікс». Змагання пройшли в одне коло, а переможцем турніру, за підсумками усіх ігор, стала команда «Діадора», Другу і третю сходинку турнірної таблиці змагань, посіли, відповідно, команди «Феніск» та «Олімпік». Замкнула квартет учасників команда «Віннер».

Отже, команда-переможець нагороджена головним призом – Кубком ДЮСШ «Олімп». Також усі команди, що здобули призові місця, отримали дипломи, кращі ж гравці турніру-нагороджені грамотами.

До символічної збірної турніру, за підсумками змагань, увійшли: голкіпер Ігор Сидоренко (МФК «Олімпік»), польові гравці Роман Семенов (МФК «Олімпік»), Данило Здоровенко (МФК «Діадора»), Володимир Машков (МФК «Фенікс»), Іван Вервес (МФК «Віннер») та Дмитро Коломоєць (МФК «Олімпік»).

Оргвідділ ДЮСШ