тюльпаниЯк же треба було полюбити свою маленьку батьківщину, своє рідне село, щоб навесні так заквітчати його квітами! У відомій пісні є такі рядки: «Сиреневый туман над нами проплывает…». А ось над моєю Ганнівкою пливе ароматний тюльпановий туман. Біля тисячі штук цих прекрасних провісників весни висадили навесні працьовиті люди. Знаєте, від такої краси погляду відвести не можна.

Так і хочеться сказати: «Мить прекрасна, зупинись, не полишай нас». Нам відомо, що наш сільський голова Ніна Степанівна Цапенко закохана у квіти. Щовесни під її керівництвом висівають багато квітів. Але цієї весни вона подарувала нам особливо неймовірну красу, просто квітковий рай! Спасибі вам за це. Квіти всюди: на узбіччі дороги, біля будівель, на клумбах. А біля сільської ради - справжнісінький райський куточок! Знаєте, коли потрапляєш до центру села, то ніби заходиш до прекрасного міні-містечка. А біля Будинку культури, який знаходиться поряд з будівлею сільської ради, з ранньої весни до пізньої осені також буяють квіти. Це вже тут доклала своїх зусиль завідуюча Валерія Іванівна Пилипенко. Спасибі вам, люди добрі, за ваші труди, за турботу, за подаровану односельцям красу і радість.

Як би хотілося, щоб і вся наша Україна сьогодні засівалася не мінами та снарядами, а лише квітами, що несуть добро і радість в кожну душу.

Нехай панує між нами мир і злагода.

Лідія Зуєнко, ветеран освіти, Ганнівка.