Шановні жителі Петрівщини!

Сьогодні мені хочеться звернутися до всіх небайдужих людей, що відгукнулися на прохання допомогти в лікуванні моєї доньки - Юлії Маркевічус, яка потребувала термінової операції. З таким проханням ми звернулися до громади в 2014 році. Надія на те, що в такий нелегкий час знайдуться люди, готові допомогти, була мінімальною… Але,  дякувати Богу, світ виявився не без добрих людей…

Першою на наше прохання відгукнулася Володимирівська ЗШ І-ІІІ ступенів: учні провели благодійний ярмарок, а вчителі надали благодійну допомогу.

Затим генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» О.Г. Поворознюк безпосередньо від себе та своєї родини надав значну суму. «Агрофірма «П’ятихатська» допомогла нам із коштами, яких не вистачало.

А далі після виходу статті в газеті «Трудова слава» на мій рахунок надійшли кошти від небайдужих громадян.

Відчутну допомогу надали мої колеги із Територіального центру соціального обслуговування населення.

Операція пройшла вдало. Після першого періоду реабілітації відбулася наступна операція…

І знову ми відчули, що не самі… Ганнівська сільська рада, Володимирівська ЗШ І-ІІІ ступенів, а також Володимирівський та Іскрівський православні храми надали відчутну фінансову допомогу.

Тож завдяки цій допомозі сьогодні моя донечка може самостійно рухатися. Вона життєрадісна і весела.

Тому мені хочеться від себе особисто і від всієї моєї родини подякувати всім небайдужим, тим, хто підтримав нас у тяжку хвилину матеріально, та тим, хто підтримував нас морально. Особлива подяка Володимирівській школі, що організувала індивідуальне навчання моєї дитини, та вчителям, які щодня, незважаючи на погоду і відстань (живемо на краю села), приходили на уроки.

Хочу звернутися до батьків, які потрапили в таку ситуацію, як ми: «Боріться за здоров’я і щастя вашої дитини. Ви не самі… Стукайте, і вам відчинять..». У нашому краї живуть чудові, щирі та сердечні люди. Низький вам уклін!

Тетяна Маркевічус, мама врятованої дівчинки