спільне фото учасників фестивалюДитинство – найщасливіша, найвеселіша, пора в житті людини. Усі діти цікаві, енергійні та сповнені надій. Саме в цьому золотому віці вони вчаться здобувати освіту, готуються до дорослого життя. Наша задача - забезпечити належні умови для їхнього розвитку, захистити від негараздів життя та допомогти відкрити свої здібності і таланти. Вихованці приходять до дитячого садочка не тільки для того, щоб просто провести час, але й аби розширити свої знання і вміння, поспілкуватися з однолітками та авторитетними дорослими.

Днями в Петрівському дошкільному навчальному закладі №1«Рудана» відбулася одна із яскравих подій - відкрите творче змагання дітей в рамках конкурсу «Дошкільня року - 2016».

До актової зали дитячого садочку завітали 36 вихованців із дошкільних навчальних закладів району: Балахівського, Баштинського, Володимирівського, Ганнівського, Іванівського, Луганського, Малинівського, Новостародубського№1, Петрівського №1, Петрівського №2, Петрівського «Колосок», Червонокостянтинівського дошкільних закладів та Водянського навчально-виховного комплексу.

Дошкільнята змагалися у чотирьох номінаціях: малювання, художнє читання, вокал, хореографія. Завдяки батькам діти мали чудові сценічні костюми, гарні зачіски, а педагоги підібрали для малечі цікавий і різноманітний репертуар.

Софія Лєнська - переможниця у номінації вокал Петрівського ДНЗ «Рудана»Підводячи підсумки конкурсу, методист районного методичного кабінету при відділі освіти райдержадміністрації, Валентина Сердюк привітала конкурсантів теплими словами і вручила переможцям та лауреатам нагороди і солодощі. Подякувала педагогам та батькам вихованців за розвиток талантів дошкільнят, їхню підготовку до участі в конкурсі. Побажала не зупинятися на досягнутому, розвивати здібності дітей та зазначила, що конкурсантів цього року стало значно більше.

Отож переможцями даного заходу стали:

у номінації «Малювання» - Софія Костюкова, вихованка Петрівського ДНЗ № 1 «Рудана»;

у номінації «Художнє читання» - Олександр Коваль, вихованець Новостародубського ДНЗ №1 та Діана Пашковська, вихованка Луганського ДНЗ;

у номінації «Вокал» - Софія Лєнська, вихованка Петрівського ДНЗ№ 1 «Рудана» та Олександр Пилипчук, вихованець Червонокостянтинівського ДНЗ;

у номінації «Хореографія» – Кіра Товстуха, вихованка Петрівського ДНЗ «Колосок» та Євгенія Сімонова, вихованка Малинівського ДНЗ.

Олена Приходкова

На знімках: спільне фото учасників фестивалю; Софія Лєнська - переможниця у номінації вокал Петрівського ДНЗ «Рудана».