керівники району спілкуються з слухачами юридичного факультету Університету третього вікуЩо робити людині, яка вийшла на пенсію? Кожен самостійно шукає відповідь на це питання та намагається знайти заняття для душі, або ж зовсім не займається такими пошуками. Це також право кожної людини. Але більшість людей все-таки не заспокоюються на досягнутому і підкорюють нові вершини. Університет третього віку – перший в районі безкоштовний навчальний заклад для людей поважного віку, який діє у Петрівському територіальному центрі вже третій рік. Адже саме участь в учбовому процесі допомагає людині крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект.

20 квітня 2016 року відбулося чергове заняття юридичного факультету Університету третього віку. На зібрання завітали голова Петрівської районної ради Тамара Сакара, голова Петрівської районної державної адміністрації Сергій Завалій та заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панета.

Розпочалось заняття із вітальних слів Сергія Володимировича, який від щирого серця порадів за «студентів», що отримали  чудову можливість проведення свого дозвілля та ще й у такій цікавій формі, як навчання в Університеті третього віку. Тамара Вікторівна, в свою чергу, побажала «студентам» міцного здоров’я, творчого натхнення, здійснення особистих планів та усіх мрій і задумів.

під час зустрічіПрисутні взяли участь у вправі на релаксацію «Водоспад», метою якої було розслабити та налаштувати на відмінне сприйняття нової інформації. Далі слово взяв юрисконсульт територіального центру, який розповів про тонкощі споживчого кредиту та пояснив, як не потрапити в боргову яму. Ця тема виявилася досить актуальною, оскільки з даним кредитом зустрічався кожен другий.

Заняття відбулося у теплій атмосфері живого спілкування: слухачі задавали гостям актуальні для них питання на які  отримували вичерпні відповіді. Обговорення даної теми та інших цікавих для ветеранів питань продовжилось під час чаювання.

Тож якщо вас зацікавила ця інформація і ви також бажаєте навчатись в Університеті третього віку - звертайтесь до територіального центру за адресою: смт Петрове, вул. Каштанова, 5 (приміщення відділу освіти). Телефон для довідок: 9-64-32, 068 53 30 839.

Учитися ж, як відомо, - ніколи не пізно, та й знання, як мовиться - за плечима не носити. Тож чекаємо на вас!

Сніжана РУМЯНЦЕВА.

На знімках: керівники району спілкуються з слухачами юридичного факультету Університету третього віку; під час зустрічі.