Роки та постаті

гість Петрівщини Герой Радянського Союзу Іван Гриб з учнями Петрівської середньої школи; наш земляк Герой Радянського Союзу Василь Дригін з учнями Петрівської середньої школи (обидва знімки зроблені в жовтні 1973 року під час святкових урочистостей з нагоди 30-річчя звільнення району)

повний кавалер трьох орденів Слави Віктор Косолапов з с. Чечеліївки і учасник другої світової війни, Герой Соціалістичної Праці Микита Матяш з Нового Стародуба (фото середини 70-х років) учасники Великої Вітчизняної війни смт Петрового на демонстрації з нагоди 30-річчя Великої Перемоги - на передньому  плані  Микола Терещенко, Михайло Волощук, Микола Ковтун та Іван Щербина (травень, 1975 р.)

ветеран війни Мотрона Крива з с. Петрівське бойові побратими Леонід Коротков, Василь Гречаний, Олексій Свинострига та Павло Копійка з смт Петрового

подружжя фронтовиків Микола та Марія Кульшенки з с. Іскрівки учасники бойових дій Володимир Лазоренко, Іван Тиндюк та Олександр Болгарин

Іван Заудальський, Олексій Свинострига, Марія Бурдикіна, Ганна Марченко та Олександр Бобох - мешканці  смт Петрового Микола Заворітній та Георгій Максімов з Червокостянтинівки (фото 2000-2013 років)

На знімках: гість Петрівщини Герой Радянського Союзу Іван Гриб з учнями Петрівської середньої школи; наш земляк Герой Радянського Союзу Василь Дригін з учнями Петрівської середньої школи (обидва знімки зроблені в жовтні 1973 року під час святкових урочистостей з нагоди 30-річчя звільнення району); повний кавалер трьох орденів Слави Віктор Косолапов з с. Чечеліївки і учасник другої світової війни, Герой Соціалістичної Праці Микита Матяш з Нового Стародуба (фото середини 70-х років); учасники Великої Вітчизняної війни смт Петрового на демонстрації з нагоди 30-річчя Великої Перемоги - на передньому  плані  Микола Терещенко, Михайло Волощук, Микола Ковтун та Іван Щербина (травень, 1975 р.); ветеран війни Мотрона Крива з с. Петрівське; бойові побратими Леонід Коротков, Василь Гречаний, Олексій Свинострига та Павло Копійка з смт Петрового; подружжя фронтовиків Микола та Марія Кульшенки з с. Іскрівки; учасники бойових дій Володимир Лазоренко, Іван Тиндюк та Олександр Болгарин; Іван Заудальський, Олексій Свинострига, Марія Бурдикіна, Ганна Марченко та Олександр Бобох - мешканці  смт Петрового; Микола Заворітній та Георгій Максімов з Червокостянтинівки (фото 2000-2013 років).

Фото Сергія Андрусенка.