аматорський фольклорний автентичний ансамбль «Джерело»На запрошення народної артистки України Оксани Пекун, що побувала на території Петрівщини улітку 2015 року, 24 березня 2016 року народний аматорський фольклорний автентичний ансамбль «Джерело» Олександрівського СК був запрошений на зйомки передачі «Фольк-Мюзик» на Першому національному каналі українського телебачення.

Зйомки пройшли вдало, на високому організаційному рівні, в невимушеній обстановці. Колектив виконав пісні, записані від старших жителів села Олександрівка.

Разом з учасниками колективу на зйомках побували Чечеліївський сільський голова С.Дяченко, начальник відділу культури і туризму Петрівської райдержадміністрації Н.Подкопаєва, директор Петрівського РБК І.Рева.

Зморені, але щасливі олександрівці повертались з Києва додому, радіючи тому, що їх побачить і почує вся Україна.

Керівники галузі «культура» та аматори народного мистецтва висловлюють вдячність за підтримку та сприяння районній державній адміністрації, районній раді, голові Чечеліївської сільської ради та спонсору поїздки – генеральному директору ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» О.Г.Поворознюку.

У свою чергу, Чечеліївський сільський голова Сергій Дяченко також висловлює щиру вдячність від себе особисто та від виконавиць ансамблю «Джерело» Олександрові Поворознюку, який уже давно і надійно підтримує цих талановитих шанувальниць народної пісні, а також голові районної ради Тамарі Вікторівні Сакарі за матеріальну і моральну підтримку.

Крім того, Сергій Павлович повідомив, що трансляцію виступу наших земляків на телебаченні заплановано на початок травня, а коли саме – ми обов’язково повідомимо в одному з наступних номерів районки. Тож уважно стежте за нашими інформаційними повідомленнями.