Наші спортсмени взяли участь у змаганняхНе перемогли, але виглядали достойно

24 березня відбулась відкрита першість м. Кривого Рогу зі стрільби кульової за участі команд Кривого Рогу: стрілецького клубу „Бункер”, СК «Північне Сяйво» та нашої ДЮСШ „Олімп” (смт Петрове).

Наші спортсмени взяли участь у цих змаганнях з метою набратися досвіду в боротьбі з кращими стрільцями м. Кривого Рогу, які неодноразово виступали в Першості України та посідали там призові місця.

Отже спортсмени з  ДЮСШ „Олімп” не зайняли призових місць, але значно покращили свої особисті досягнення. Гарними результатами відзначились Юлія Росола, Роман Копійка, Назарій Рябцев, Руслан Бакун, Сергій Федьоха, Максим Антоненко.

По закінченні змагань майстром спорту міжнародного класу членом збірної команди України Денисом Кушніровим був проведений майстер-клас зі швидкісної стрільби з малокаліберного пістолета на 25 метрів.

Наші спортсмени перший раз побували в спеціалізованому спортивному стрілецькому тирі, де ознайомилися з сучасним спортивним обладнанням та новими зразками спортивної стрілецької зброї, що розширило їх світогляд і надихнуло на роботу для нових досягнень.

 Оргвідділ ДЮСШ