Фото призерівУ традиційному Всеукраїнському турнірі з гандболу «Зірочки сходу» серед дівчат молодшої вікової групи (2005-2007років народження), який пройшов наприкінці березня в Дніпродзержинську, взяли участь команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл міст Запоріжжя, Харкова, смт Петрового, Дніпродзержинська - 2 команди дівчат і 1 команда хлопців.

Змагання проводились в 2 кола. Хід командної першості:

1 місце – виборов гандбольний клуб «Дніпро» (Дніпродзержинськ)– 18 очок;

2 місце - ДЮСШ «Олімп» (смт Петрове) 18 очок;

3 місце - м Запоріжжя 10 очок;

4 місце - «Лівий берег» (м. Дніпродзержинськ) 9 очок;

5 місце - м Дніпродзержинськ – хлопці 4 очки;

6 місце - м Харків 1 очко.

Цікаво і емоційно пройшов цей турнір для дітей молодшого віку, які в недалекому майбутньому вийдуть на арену дитячих гандбольних ліг України.

Гандбольний клуб «Дніпро» двічі перемагав усіх своїх суперників, і наші дівчата також здобули перемоги у всіх своїх зустрічах. У матчі за 1 місце в першому колі команда «Дніпра» перемогла наших гандболісток з рахунком 8:3. А в повторному (другому) двобої упевнено перемогли вже наші дівчата з рахунком 10:5. Для виявлення переможців суддям довелось рахувати різницю забитих та пропущених м’ячів. В підсумку нашій команді не вистачило лише одного забитого м’яча для отримання золотих нагород. Отже 2 місце та срібні медалі стали підсумком виступу наших зірочок. Увесь квітень місяць дівчата готуватимуться до зустрічей з київськими гандбольними командами, які відбудуться в травні місяці. Тож вітаємо їх  і бажаємо успіхів!

Віра Смєлова, директор ДЮСШ, заслужений тренер України.