Відповідно до рішення 2 сесії 7 скликання Малинівської сільської ради від 04 грудня 2015 року «Про оголошення конкурсу на продаж комунального майна», Малинівська сільська рада оголошує конкурс з продажу комунального майна –  будівлі по вул. Енгельса, 15 в с. Малинівка Петрівського району Кіровоградської області.

Характеристика об’єкта: загальна площа 625,3 м.кв.; поверхів 1 (один); земельна ділянка, що закріплена за будівлею 1.1 га; стан об’єкту – необхідність проведення капітального ремонту будівлі (заміна: покрівлі, вікон, дверей; проведення внутрішніх робіт, а також підведення водопровідних, каналізаційних та електричних мереж). Першочергова ціна продажу, відповідно до незалежної експертної оцінки, становить – 151200,00 грн. Головним критерієм визначення переможця конкурсу є найвища ціна, запропонована учасником конкурсу та використання будівлі під виробництво та переробку продукції.

Бажаючі взяти участь у конкурсі подають документи протягом 10 днів з дня опублікування оголошення за адресою: с. Малинівка вул. Енгельса, 15 Малинівська, сільська рада, тел. 0978783531. Про час та місце проведення конкурсу учасникам буде повідомлено додатково.