тортЩиросердно вітаю вас з Новим Роком і Різдвом Христовим! 

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання, нові життєві задуми і бажання, новий крок у незвідане майбутнє.

Тож нехай новий 2016 рік буде мирним, щедрим на здійснення мрій, додасть Вам здоров’я і сил, творчого завзяття і снаги, духовної величі і краси!

Хай Різдво Христове наповнить серце любов’ю, надією і миром!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

Сергій Завалій та голова районної ради Тамара СакараУпродовж майже усього передноворічного тижня у сесійній залі районної ради красуня-ялинка святковими вогнями зустрічала дітей учасників АТО, переселенців, потерпілих від аварії на ЧАЕС, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з Ганнівської, Новостародубської, Чечеліївської, Богданівської, Зеленської, Іванівської та Малинівської сільських рад – а це більше 80 дітлахів.
Малечу з наступаючим новим 2016 роком привітали: голова районної державної адміністрації Сергій Завалій та голова районної ради Тамара Сакара. Бажали добра, злагоди, миру та здійснення найзаповітніших мрій.

Прес-служба РДА

 

 

2016Вітаю жителів Водянської сільської ради з Новим роком та Різдвом Христовим!

Прийміть найщиріші побажання з нагоди цих радісних свят: нехай у кожну домівку прийдуть добро і достаток, спокій і злагода. Нехай здійсняться всі ваші мрії, вірними будуть ваші друзі, здоровими всі ваші близькі.

І найголовніше – запанує на нашій землі мир, здоровими і з перемогою повернуться додому всі захисники Вітчизни.

Зі святами вас, дорогі односельці!

Оксана Гончаренко, Водянський сільський голова

***

Шановні жителі Іскрівської сільської ради!

Від щирого серця поздоровляю вас з наступаючим Новим роком та святом Різдва Христового!

Нехай у ці святкові дні завітають до ваших осель мир, радість, Божа благодать та добро!

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, успіхів, добробуту, сімейного благополуччя.

Хай буде новий рік, як диво –

Щоб всі ми зажили щасливо.

Нам щоби жити без війни,

Щоб снились кольорові сни.

Щоб кожен українець – брат

Свій рід помножив у стократ.

Ми стали вільними віднині,

Тож скажем: «Слава Україні!»

новорічні пісні під ялинкоюІ ось вже зовсім  на нашому порозі  новий 2016 рік! У ці дні в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах відбуваються дитячі ранки. Це свято знакове й радісне як для дорослих, так і для  малечі, адже кожен з них старався якомога краще підготуватися до нього. Наприкінці минулого тижня дружний колектив вихованців ЦДЮТ, разом зі своїми наставниками, підготували чудовий передсвятковий випуск новин «ЦДЮТ каналу» та весело провели час біля ялинки. Пісні, танці, ігри, загадки, хороводи супроводжувалися дитячим веселим сміхом, що заполонив святковий зал Петрівської ЗШ І ступеня (початкової школи).

голови Петрівської районної ради Кіровоградської області

від 28 грудня 2015 року № 49 - р

Про скликання третьої сесії районної ради сьомого скликання

Відповідно до пункту 1 частини 6, частини 7 статті 55, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділу ІІ, пункту 13.6 розділу ХІІІ Регламенту Петрівської районної ради сьомого скликання:

  1. Скликати третю сесію районної ради сьомого скликання у вівторок, 5 січня 2016 року, на 10.00 годину в сесійній залі районної ради за адресою: смт Петрове, вул. Жовтнева, 20.
  2. На обговорення винести наступні питання:

2.1 Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 25 грудня 2015 року №12 « Про районний бюджет на 2016 рік».

  1. На сесію запросити депутатів районної ради та не депутатів (за списком).

Голова районної ради Тамара Сакара

Ні для кого не секрет, що Мавпа любить все яскраве й блискуче: блискітки, мішуру, дзвіночки і бубонці, різнокольорові свічки та інше.

Якщо ви вирішили прикрасити свій будинок, щоб догодити примхливій Мавпі, то можете розвісити гірлянди в різних частинах кімнати так, щоб вони звисали, немов ліани. Вони залучать Мавпу, і вона буде відчувати себе вільно і комфортно. Над дверима слід повісити зображення символу майбутнього року, яке буде обіцяти удачу всім в будинку.

Ліхтарі і свічки допоможуть нам додати сяйва. До речі, майбутній рік вважається роком вогненної Мавпи. Саме тому вогонь буде доречним.

Салат «Мімоза»

Інгредієнти: 250 г картоплі, 200 г моркви, 4 яйця, 1 баночка рибної консерви, 1 цибулина, майонез

Приготування:

Спочатку відварюємо до готовності моркву, картоплю та яйця. Консерви для салату беремо за смаком. Усі продукти на салат натираються на дрібній терці окремо один від одного, викладаються шарами, що перемащуються майонезом. Зверху слід притрусити яєчним жовтком.

Салат з куркою та ананасами

Інгредієнти: 200 г твердого сиру, 250 г копченої курячої грудинки, 200 г консервованих ананасів, 3 варених яйця (білок), 100 г майонезу, сіль, перець за смаком.

Приготування:

Сир, грудинку, ананаси і білок поріжте дрібними кубиками. Перемішайте, заправте майонезом, посоліть і поперчіть. Виходить простий і ніжний на смак салатик, який гарно пасує до святкового столу. При бажанні, можна додати 3-4 ст. ложки консервованої кукурудзи, якщо любите.

Салат із маринованими печерицями

Інгредієнти: мариновані печериці – 100 г, відварений рис – 100 г,  консервована кукурудза – 50 г, відварене куряче яйце – 1 шт., листя зеленого салату – 2 шт., сіль за смаком, майонез – 1 ст. л.

Приготування:

Відваріть рис та яйце, охолодіть їх. На блюдо ви-кладіть промиті листя зеленого салату, а на них – спеціальне кільце. У кільце викладіть основу – відварений рис. Мариновані печериці наріжте середніми шматочками і викладіть поверх рису. Наступним шаром буде консервована кукурудза. Її обов’язково відіжміть від маринаду. Відварене яйце очистіть, промийте у воді і натріть на дрібній тертці. Додайте трохи солі і майонез. Перемішайте. Викладіть останній яєчний шар салату і акуратно видаліть з нього кільце. Прикрасьте салат з маринованими печерицями за своїм бажанням.

Програму «Українська ініціатива», яка здійснюється у рамках двостороннього співробітництва між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина, продовжено на 2016 - 2018 роки.

Програма передбачає набуття українськими менеджерами міжнародних управлінських навичок та дає змогу встановити прямі контакти з німецькими компаніями. Учасники програми зможуть безпосередньо ознайомитися з німецькими обладнанням і технологіями.

Додаткова інформація про стажування у Німеччині розміщена на офіційному сайті Петрівської районної державної адміністрації http://petrovo.kr-admin.gov.ua/ в розділі «Економіка» (в підрозділі «Оголошення»).

В умовах суттєвого зростання обсягів перевезень сільськогосподарської продукції, сировини з родовищ корисних копалин та інших великовагових вантажів, враховуючи необхідність утримання в належному стані дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування, Петрівська районна державна адміністрація звертається до вантажних перевізників, вантажовідправників і вантажоодержувачів, які здійснюють господарську діяльність на території Петрівського району, щодо необхідності посилення заходів контролю на автомобільному транспорті та заборони навантаження транспортних засобів понад встановлені законодавством України норми і параметри.

Так нагадуємо, що, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 869 «Про внесення змін до пункту 22.5 Правил дорожнього руху»:

«Рух транспортних засобів та їх составів з навантаженням на одиночну вісь понад 11 т, здвоєні осі - понад 16 т, строєні осі - понад 22 т або фактичною масою понад 40 т (для контейнеровозів - навантаження на одиночну вісь - понад 11 т, здвоєні осі - понад 18 т, строєні осі - понад 24 т або фактичною масою понад 44 т, а на встановлених Укравтодором і Державтоінспекцією для них маршрутах - понад 46 т) у разі перевезення подільних вантажів автомобільними дорогами забороняється.

Забороняється рух транспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7 т або фактичною масою понад 24 т автомо-більними дорогами загального користування місцевого значення.».

Петрівська районна державна адміністрація