Ні для кого не секрет, що Мавпа любить все яскраве й блискуче: блискітки, мішуру, дзвіночки і бубонці, різнокольорові свічки та інше.

Якщо ви вирішили прикрасити свій будинок, щоб догодити примхливій Мавпі, то можете розвісити гірлянди в різних частинах кімнати так, щоб вони звисали, немов ліани. Вони залучать Мавпу, і вона буде відчувати себе вільно і комфортно. Над дверима слід повісити зображення символу майбутнього року, яке буде обіцяти удачу всім в будинку.

Ліхтарі і свічки допоможуть нам додати сяйва. До речі, майбутній рік вважається роком вогненної Мавпи. Саме тому вогонь буде доречним.

Щоб прикрасити ялинку, краще всього використовувати яскраві і блискучі ялинкові прикраси. Також, крім ялинкових прикрас, ви можете повісити на ялинку цукерки в блискучих обгортках. Вони, напевно, не залишать байдужою розумну Мавпу.

Також можна прикрасити ялинку мандаринами. Який же Новий рік без мандаринів!

Оскільки Мавпа є любителькою грошей, в якості ялинкових прикрас можна вибрати паперові купюри.

А під новорічну ялиночку ви можете посадити іграшкову мавпочку, замість традиційних фігур Діда Мороза і Снігуроньки.

Що надягнути на святкування Нового року

Надалі у 2016 році, році вогненної Мавпи, актуальними стануть всі вогненні відтінки: червоний, жовтий, оранжевий, золотий. Яскраві кольори повинні бути домінуючими у вашому вбранні. Однак вони можуть бути розведені більш спокійними тонами. Рекомендується використовувати невелику кількість синього і зеленого кольорів. Це кольори природи, що символізують настання нового року. Ні в якому разі не використовуйте чорний! Це може засмутити Мавпу.

Для святкування Нового 2016 року рекомендується вибирати сукні, які можуть розповісти про ваш характер і переваги. Це можуть бути як елегантні, так і вельми екстравагантні варіанти. Як і раніше, в моді натуральні тканини: шовк або атлас. Неймовірної популярністю користуватимуться сукні з відкритими плечима.

Прикрасьте свій наряд стразами, квітами та вишивкою.

Що стосується чоловіків, то вони можуть відійти від класичного костюма. Замість цього можна надіти яскраву і незвичайну сорочку, і краватку, відповідну по стилю.