тортЩиросердно вітаю вас з Новим Роком і Різдвом Христовим! 

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання, нові життєві задуми і бажання, новий крок у незвідане майбутнє.

Тож нехай новий 2016 рік буде мирним, щедрим на здійснення мрій, додасть Вам здоров’я і сил, творчого завзяття і снаги, духовної величі і краси!

Хай Різдво Христове наповнить серце любов’ю, надією і миром!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

***

Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Ми віримо, що перегорнувши ще одну сторінку історії, новий рік почнемо заповнювати лише найкращим.

Нехай цей рік буде мирним і щасливим, добрим і світлим, щедрим на здоров’я та благополуччя, а Різдво наповнить серця любов’ю, вірою та надією на здійснення ваших мрій і сподівань!

Будьте вільні у своїх помислах, відповідальні у своїх діях та духовно багаті від добра, подарованого людям!

З найкращими побажаннями депутат Верховної Ради України Анатолій Кузьменко

 * * *

Знов на землю спішить Новий рік - з ним сердечно усіх вас вітаємо!

З Новим Роком

 

* * *

Шановні мешканці Петрівщини!

Минає 2015рік…

З різними почуттями та настроями ми проводжаємо його в історію. Для нашого краю він був сповнений новими здобутками і звершеннями, цікавими  знайомствами та зустрічами. Цей рік дав можливість усім жителям району повірити у власні сили та відчути підтримку місцевої влади. Сподіваюся, що у кожній Вашій сім’ї та родині теж було багато зроблено для зміцнення свого добробуту. Ми плідно трудилися разом – влада, громада та бізнес – для того, щоб умови життя стали кращими, а населені пункти району – затишнішими та ошатнішими.

На порозі 2016рік. Сподіваюсь, що новий рік буде благодатним для України й для кожного з нас, принесе благополуччя й впевненість у завтрашньому дні. Нехай незмінні духовні цінності нашого народу – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо  всі труднощі та негаразди. Давайте сміливо відкриємо першу сторінку календаря 2016 року й побажаємо один одному миру, злагоди, терпіння, добра та благополуччя.

Нехай свята Нового року та Різдва Христового принесуть радість і спокій до Вашої оселі, додадуть здоров’я й наснаги, стануть початком нових здобутків і успіхів в ім’я процвітання Петрівщини та розвитку нашої Батьківщини – України!

Хай Новий рік стане для Вас і Ваших рідних роком добрих змін, а Різдво Христове наповнить серце духовністю та вірою у здійснення усіх мрій і задумів!

Сергій Завалій, голова районної державної адміністраціїї

 * * *

Шановні жителі Петрівського району!

Відходить в історію 2015 рік. Він був не простий, але хочеться, щоб у нашій пам’яті все ж запам’яталися лише гарні події, радісні моменти, досягнення та здобутки.

Рік, що минає - збагатив нас новим досвідом, відкрив перед нами перспективи для нашого майбутнього.

Традиційно на порозі нового року ми підводимо підсумки пройденого, осягаємо прожитий рік. Він був неоднозначним, сповненим викликів та випробувань. У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

Від імені депутатського корпусу районної ради та від себе особисто щиро вітаю вас та ваші родини з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Хай Син Божий у Новому році щедрою рукою засіває вас і наш спільний Український дім щастям, здоров’ям та достатком.

Нехай же новорічні та різдвяні свята наповнять серця життєдайною вірою та всеперемагаючою любов’ю, принесуть у кожну оселю родинне тепло, мир і злагоду, щедро обдарують міцним здоров’ям, добробутом та Господньою ласкою.

Щиро зичу вам та вашим родинам щедрої і щасливої долі, натхнення і всіх гараздів на щедрий Новий рік! Смачної вам куті, дзвінкої коляди і багато колядників, міцного здоров’я, достатку і Божої благодаті.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Тамара Сакара, голова районної ради.