З гостинцями від Святого МиколаяНаприкінці минулого тижня з гостинцями від Святого Миколая делегація у складі голови районної державної адміністрації Сергія Завалія, голови районної ради Тамари Сакари та заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Панети  завітали до вихованців Балахівської школи соціальної реабілітації та Макіївського професійного училища соціальної реабілітації ім. А.С. Макаренка. Гості поздоровили дітей з новорічно-різдвяними святами  та вручили їм солодкі подарунки та фрукти.

- Дорогі діти, для всіх нас це свято, на яке ми дуже чекаємо. Хочеться побажати, щоб кожному з вас Святий Миколай приніс той подарунок, який є для вас найбільш жаданим. Комусь цукерки, комусь фрукти, комусь просто посмішку і добре слово. Вірте у це свято, вірте у чудо. Нехай у ваших серцях завжди світиться вогник радості і щастя! Гарних і веселих Вам свят! - звернувся до вихованців голова районної державної адміністрації Сергій Завалій.

До поздоровлень приєдналася і голова районної ради Тамара Сакара, яка зазначила, що День Святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожна дитинка сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.

Вихованці закладу залюбки продемонстрували керівникам району свої здібності під час міні-концерту, який підготували власними силами. Хлопці співали пісень, декламували вірші та виконали хореографічні композиції.

Окрім того, для дітей переселенців з тимчасово окупованої території було організовано святковий солодкий стіл та розважально-ігрову програму.

Прес-служба райдержадміністрації.