Кадровий склад центру зайнятості сьогодніА починалось це в 1990-му році, незадовго до проголошення України незалежною, суверенною державою…

У приміщенні райвиконкому, що по вулиці Жовтневій, 20 (сьогоднішня будівля райдержадміністрції) розташовувалося бюро по працевлаштуванню, яке із 1990 року займалося підбором кадрів по укомплектуванню вакансій підприємств району. Кардинальні зміни в трудових відносинах, що були зумовлені бурхливим переходом країни до ринкових засад господарювання, та зростання чисельності незайнятого населення на ринку праці держави призвели до створення у грудні 1990 року «Служби зайнятості», яка була покликана здійснювати соціальний захист громадян працездатного віку, що позбулися роботи.

Створювати службу зайнятості випало на долю Віктора Васильовича Чернокуна, який став першим директором районного центру зайнятості. Як відомо, першопроходцям завжди важко, але Віктор Васильович зумів швидко налагодити роботу. У 1994 році естафету керівництва прийняла від нього Олена Іванівна Киця.

Кадровий склад центру зайнятості сьогодні (на знімку) - це ініціативний і дружний колектив професіоналів, який успішно досягає поставлених рубежів.

За 25 років існування, пройшовши непростий, насичений подіями шлях становлення і розвитку та отримавши безцінний досвід роботи в царині соціального захисту населення від безробіття, забезпечено сприяння у працевлаштуванні більше 11 тисячам осіб, із яких близько 6 тисяч осіб працевлаштовано, майже 1300 особам підвищено кваліфікацію, залучено до громадських робіт понад 4000 наших земляків.

Тож прийміть, шановні колеги, щирі вітання з нагоди 25-ї річниці від дня утворення державної служби зайнятості та слова глибокої шани і подяки за ваш внесок у її становлення та розвиток.

Ольга Павлюк, директор районного центру зайнятості