Ярослав Сергійович ГейкоУ рамках відзначення Міжнародного дня благодійності керівництвом та особовим складом Петрівського відділення поліції Долинського ВП ГУ НП в Кіровоградській області надано матеріальну допомогу родині Ярослава Сергійовича Гейка, 5-ти років (23.07.2010 року народження), що мешкає за адресою: Маловисківський район, с. Злинка, вул. Свердлова, 147 та знаходиться на лікуванні в гематологічному відділенні Кіровоградської дитячої обласної лікарні з 15.09.2015 року по теперішній час.

Окрім цього, протягом тижня працівники поліції завітали до більшості шкіл району з місією залучення  до створення фундаменту доброти і людяності в усьому світі.

Правоохоронці вирішили завітати саме до школярів, адже вони і є тим фундаментом безкорисливої допомоги, який часто стає «рятівним колом», що дозволяє людям, потрапивши у ту чи іншу біду, справлятися з непростою ситуацією, або хоча б не допускати розвитку ще більш згубних наслідків. Найпростішими такими прикладами, які прозвучали з вуст школярів під час бесіди, було бажання кожного поділитись зі своїми друзями обідом, який приготувала мама, а також стати на захист  друзів в конфліктних ситуаціях.

Такій позиції школярів правоохоронці дуже зраділи, адже в сучасному світі поняття благодійності все частіше асоціюється з великими компаніями або окремими багатими людьми, спеціальними благодійними фондами чи знаменитими брендами.

Школярі з великим бажанням і всіма своїми намірами обговорювали девіз: «Разом ми зробимо цей світ кращим!».

Своїми руками учні створили Дошку благодійності, яка об’єднала думки та побажання маленьких громадян України, про що повідомив начальник Петрівського ВП Долинського ВПГУНП в Кіровоградській області, майор поліції Олександр Лисенко.

Анна Пащенко, інспектор Петрівського ВП по роботі з населенням.