учасники конкурсуОсінь. …Як чудово ця пора року описана багатьма поетами та письменниками в своїх творах.
«Осінь у задумливій красі,
Запахом покриті небосхили,
Ми йдемо по вранішній росі
І дерева віти нахилили...»

Ось такими чудовими, прекрасними словами розпочалося свято «Міс Осінь» в Новостародубській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.
Захід сподобався конкурсантам та всім присутнім. Були проведені дуже цікаві конкурси, в яких дівчата показали свою обіз-наність в літературі, музиці, виготовленні цікавих композицій з природного матеріалу на осінню тематику.

Що не кажіть, а Україна здавна славиться своїми красунями. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, багата фантазія і любов до рідного краю.Багатьма такими рисами наділені й наші чудові дівчатка 9-11 класів, які взяли участь у конкурсній програмі.
Розпочався конкурс з «Візитки», де учасникам було запропоновано розповісти про себе. Вікторія Олійник та Елеонора Костюк – зачарували усіх присутніх дивовижною піснею, а Катерина Мусульбес презентувала своє життя за допомогою світлин.

А невже можна уявити чарівну українку без пишного водоспаду волосся! Незрівнянна Роксолана зачарувала султана своєю косою, скупаною в любистку та м’яті. І хоч волосся сучасних дівчаток переливається іншими барвами, хлопці все таки надають перевагу природній красі. І тому ми вирішили провести конкурс «Зачіска». За десять хвилин дівчатка створили своїм асистенткам такі зачіски, що виглядали не гірше, ніж зроблені в столичних салонах краси.
Останній конкурс «Дефіле» завершив свято, після чого переможців було нагороджено грамотами.

Світлана Коваленко, педагог-організатор Новостародубської ЗШ І-ІІІ ст.