Шановні колеги - представники органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю зі святом від імені депутатського корпусу обласної ради.

Реалії сьогодення ставлять перед нами високе завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Поруч з економічними реформами країна потребує і подальшого розвитку та реформування органів місцевого самоврядування. Адже лише спроможні громади можуть забезпечити належний рівень освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, житлово-комунального господарства тощо. У таких умовах у вас є унікальна можливість довести, що ви можете професійно вирішувати питання наших громадян на місцях.

У цей день бажаю вам ефективно планувати розвиток вашої громади та якнайшвидше виконувати ці плани, працювати над залученням інвестицій, збільшувати фінансові можливості громад, а в результаті підвищувати рівень життя громадян. Бажаю вам і усім кіровоградцям позитивних змін і мирного неба.

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

 * * *

Шановні працівники місцевого самоврядування!

Районна державна адміністрація та районна щиро вітають вас із Днем місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування – це право та здатність територіальних громад, діючих у межах чинного законодавства, вирішувати питання місцевого значення, регулювати значну частину суспільних справ.

Визначальна роль у впровадженні самоврядних засад, вирішенні нагальних життєво важливих проблем жителів належить саме органам місцевого самоврядування.

Ваша невичерпна енергія і наполегливість, сумлінне, високопрофесійне ставлення до дорученої справи сприяють процесам державотворення, допомагають знайти вірні рішення у складних ситуаціях сьогодення.

Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

З великою приємністю і задоволенням бажаємо вам міцного здоров’я, творчої наснаги на довгі роки життя, злагоди і миру, родинного щастя і благополуччя.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради