танкиШановні військовослужбовці, захисники України!

Від імені депутатського корпусу обласної ради вітаю вас із Днем Збройних Сил України!

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком чоловіків. День Збройних Сил України - свято справжніх українських чоловіків, які пройшли війну, свято тих, хто стоїть на варті наших кордонів.

Ви щодня вірою і правдою служите українському народу, з гідністю виконуєте військовий обов’язок заради спокою громадян і незалежності своєї країни. За останні роки повага українців до своїх військових стрімко зросла, адже ви довели – ви справжні герої! Вірю, українські військові ще не раз виявлять свою мужність і професійність, тим самим вберігши країну та її громадян. Ми всі щиро дякуємо вам за це.

Бажаю вам, насамперед, мирного неба, злагоди вашим родинам, сімейного тепла і достатку.

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

 

* * *

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України, а також всі чоловіки, святий обов’язок яких – захист рідної землі!

Районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають вас з Днем Збройних Сил України!

Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану тим, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни.

Сьогодні військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, виконуючи покладений на них конституційний обов’язок, забезпечують надійну оборону Вітчизни, її недоторканність і територіальну цілісність. Ми глибоко переконані, що в будь-якій ситуації Збройні Сили України надійно захистять мир і спокій на всій українській землі.

Бажаємо солдатам, офіцерам і всім захисникам мужності, сил і міцного здоров’я, незламної волі, надійного тилу, родинної злагоди, добра, захисту й миру всім нам.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради