на зустрічі з представниками громадської організації учасників АТО «Захисник Петрівщини»Днями в райдержадміністрації відбулася чергова зустріч керівництва району з представниками громадської організації учасників АТО «Захисник Петрівщини», яку провела заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета. Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Сибіра прозвітувала про стан виконання районної програми соці-альної підтримки учасників АТО та членів їх сімей. Учасники обговорили та внесли пропозиції до окремих розділів програми.

Також було ініційовано проведення ще однієї зустрічі за участю волонтерів, представників районної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів), громадської організації ліквідаторів аварії на ЧАЕС «Союз-Чорнобиль» для обговорення питання створення та встановлення спільного пам’ятного знаку, що уособлюватиме збірне поняття людини - воїна, захисника Батьківщини.

На наступній нараді були обговорені заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Щорічно 14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Ця дата в календарі й історії нашої країни приурочена до дня прийняття Державною комісією в експлуатацію комплексу захисних споруд над четвертим зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС. Тож під час чергової зустрічі з представниками Петрівської районної організації добровільного товариства “Союз-Чорнобиль” та учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС району, яке також того ж дня провела заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, обговорювалися організаційні питання, пов’язані з відзначенням цієї дати.

Тетяна Панета і Валентина Сибіра спілкуються з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕСПід час спілкування порушувалися й інші питання, зокрема встановлення пам’ятного знаку жертвам Чорнобиля тощо.

По закінченні зустрічі управлінню соціального захисту населення доручено розробити план заходів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з врахуванням пропозицій, озвучених представниками Петрівської районної організації добровільного товариства “Союз-Чорнобиль”.

На знімках: на зустрічі з представниками громадської організації учасників АТО «Захисник Петрівщини»; Тетяна Панета і Валентина Сибіра спілкуються з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Фото Сергія АНДРУСЕНКА