капітан команди переможців Олег Бугаєнко отримує Кубок чемпіонів району 2015 рокуП’янкий присмак перемоги та жага її здобути

Любов до спорту та активного способу життя завжди об’єднує людей, та часто ці поєднання трапляються заради спільної перемоги. Цими днями 4 команди зустрілись, аби помірятися силами у волейбольній першості району, приуроченій до Дня працівників сільського господарства. Цього року першість виборювали збірні команди колективу Петрівського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго», відділу освіти райдержадміністрації, Петрівської організації ВФСТ «Колос» та ветеранів спорту. Змагання проходило за ініціативи Петрівської райдержадміністрації спільно з районною організацією ВФСТ «Колос», голова якої Сергій Жуган став і головним суддею змагань.

На змаганнях була присутня й начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Ірина Лугова, яка звернулася до учасників з вітальними словами, а також передала щирі вітання від голови райдержадміністрації Сергія Завалія та його заступника Тетяни Панети. Крім того, Ірина Іванівна вручила від Сергія Завалія пам’ятний подарунок – м’яч капітанові команди ВФСТ «Колос» Олегові Бугаєнку за нещодавно зайняте третє місце в обласних сільських іграх.

З самого початку і до останньої хвилини змагання проходили досить напружено, адже всі команди грали просто чудово, і кожна з них відчайдушно змагалася за звання переможця. Тож зал з завмиранням подиху спостерігав за майстерними діями гравців. Звичайно, були цього дня і перемоги, і поразки та все ж, за великим рахунком, усі учасники можуть вважати себе переможцями, адже обрали для себе спорт як один з найздоровіших і найцікавіших видів дозвілля. І все ж, за регламентом змагань, переможець мав бути лише один. Саме ним і стала найсильніша з команд – збірна ВФСТ «Колос», за що й була нагороджена Кубком та дипломами. Кращими гравцями турніру, до речі, були визнані Володимир Палян та Олександр Дяченко. Подальші ж місця розподілилися наступним чином: друге місце виборола команда ветеранів спорту, на третьому опинилися гравці, що представляли відділ освіти райдержадміністрації, замкнули ж квартет учасників волейболісти Петрівського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго». Втім, судячи з веселого і доброзичливого настрою, що панував цього дня в спортивному залі, переможеним себе не відчував ніхто, адже усі отримали заряд бадьорості та енергії на багато днів наперед. З чим ми їх і вітаємо!

Вікторія Махнюк

ці люди вже є переможцям, адже спорт став невід’ємною часточкою їх життя.

На знімках: капітан команди переможців Олег Бугаєнко отримує Кубок чемпіонів району 2015 року; ці люди вже є переможцям, адже спорт став невідємною часточкою їх життя.