керівники району Світлана Тилик та Сергій Завалій вітають слухачів Університету третього вікуВже традиційно на початку жовтня в Україні відзначають День ветерана та День людей похилого віку. Коли людина досягла поважного віку, то вона гідна поваги, шани і підтримки ближнього, що є однією з головних цінностей людства. Саме до цього свята у територіальному центрі соціального обслуговування Петрівського району на протязі тижня відбулася низка тематичних заходів. У приміщенні районної державної адміністрації розмістилася фотовиставка «Погляд крізь роки…», де були виставлені фото підопічних територіального центру на їх колишніх робочих місцях. Радісні молоді роки та дружні стосунки - це все можна було побачити, вдивляючись у давні фото.

У приміщенні територіального центру відбулося засідання шахово-шашкового клубу «Хід конем», в якому взяли участь ветерани праці. Отримали грамоти та медалі за перше місце М.П.Стрижак, за друге - О.М. Лукянов, третє виборов В.І. Бабій. Також  відбулося урочисте відкриття нового навчального року в Університеті третього віку територіального центру. На урочистому дійстві звучали слова вітання від голів ра-йонної державної адміністрації Сергія Завалія та ра-йонної ради Світлани Тилик. Цього року зібралися разом слухачі, які вперше виявили бажання відвідувати Університет, та ті, хто робить це із задоволенням уже третій рік. За активну участь в житті Університету слухачам, які прийшли продовжувати здобувати нові знання,  Сергій Володимирович та Світлана Олександрівна вручили дипломи Петрівської ра-йонної державної адміністрації з побажаннями міцного здоров’я та активного довголіття. Святковий настрій на урочистостях підтримали ветерани, які зачитали власні авторські вірші, та чудові номери вихованців дитячої музичної школи у форматі сольних виступів Кирила Пушки, Джуліани Узлової та молодшої групи хору «Нотка».

Урочисте зібрання закінчилось приємним та веселим чаюванням, під час якого майбутні «студенти» не лише ділились спогадами, але й обговорювали маршрути можливих екскурсій по мальовничих куточках нашого району, які б вони хотіли здійснити.

призери шахового змагання Микола Стрижак, Валентина Бабій та Олександр Лук”яновТериторіальний центр висловлює щиру подяку за участь у Всеукраїнській благодійній акції «Милосердя» таким сільгосппід-приємствам, як ПСП «За-річне», СФГ «Роксолана», ФГ «Катрич», ПП «Орбіта-Сервіс», районній організації Товариства Червоного Хреста, народному депутату України Анатолію Кузьменку та працівникам управління державної казначейської служби в Пет-рівському районі, які не залишились байдужими до людських проблем.
Благодійна акція триватиме до 1 грудня 2015 року, і всі бажаючі можуть долучитися до неї. Зібрані кошти будуть надані підопічним територіального центру – одиноким людям літнього віку та особам з обмеженими фізичними можливостями, які потребують лікування.

Кошти приймаються на рахунок: р/р 35420301025065, Код 22222801, МФО 823016
Банк: ГУДКУ в Кіровоградській області Одержувач: Територіальний центр СО(НСП) Петрівського району. Призначення платежу: Благодійні внески для надання допомоги одиноким громадянам.

Сергій АНДРУСЕНКО.

На знмках: керівники району Світлана Тилик та Сергій Завалій вітають слухачів Університету третього віку; призери шахового змагання Микола Стрижак, Валентина Бабій та Олександр Лук”янов.