Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Петрівська районна державна адміністрація повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту розпорядження голови Петрівської районної державної адміністрації «Про затвердження Положення про застосування системи електронних державних закупівель» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.
Зміст проекту: проектом регуляторного акта передбачено затвердження Положення про застосування системи електронних державних закупівель в Петрівській районній державній адміністрації.

Проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщені на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації (http://petrovo.kr-admin.gov.ua/) в розділі «Регуляторна політика», а також будуть розміщені в найближчому номері районної газети «Трудова слава».
Зауваження і пропозиції приймаються в письмовому та електронному вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу.
Розробник проекту регуляторного акта – відділ еконо-мічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Петрівської районної державної адміністрації.
Поштова та електронна адреси розробника проекту регуляторного акта – каб. № 104, вул. Жовтнева, 20, смт.Петрове, Кіровоградська обл., 28300, e-mail: ekonom@petrovo.kr-admin.gov.ua , inbox1@petrovo.kr-admin.gov.ua, тел. 9-62-62.

Геннадій Горбанець, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації