Сергій Завалій вітає учасників турніруФутбольний турнір, який віднедавна проводиться  на честь пам”яті колишнього керівника районного добровільного спортивного товариства «Колос» Івана Ткаченка, став уже  традиційним і відбувається щоосені за будь-якої погоди. 

Цього разу теплий, сонячний день сприяв спортсменам. На спортивному майданчику вишикувались команди. Їх прийшли привітати голова РДА Сергій Завалій, його заступник Тетяна Панета і сільський голова Ігор Педан. У вітальній промові Сергій Володимирович  зробив наголос на важливості спорту в нашому житті.

Він дякував ветеранам за приклад для молоді та  за те, що вони роблять це за покликом серця. Працюючи на ентузіазмі, тренери віддають цій справі багато сил, енергії та часу. Відрадно, що не забувають свого товариша Івана Ткаченка, який майже тридцять років присвятив спортивній діяльності. Сергій Володимирович також зазначив, що нині влада надає чимало уваги розвитку спорту, а ближчим часом будуть ще й зроблені зміни до районного бюджету, аби поліп-шити фінансування цієї галузі. Тож покращиться матеріально-технічна база закладів фізичної культури, а спортивних майданчиків стане більше.

Учасникам турніру бажав запеклої боротьби на шляху до перемоги та отримати від цього побільше позитивних емоцій.

Тетяна Панета нагороджує Володимира М”яленкаТетяна Панета дякувала спортивній громаді за їхню активну життєву позицію та за добрий приклад для наслідування молоді. Оплесками привітали інструктора по спорту Іскрівської сільської ради Володимира М“яленка за визнання Іскрівки кращим спортивним селом Кіровоградщини, а за зайняте друге місце у обласному змаганні з міні-футболу Тетяна Григорівна вручила Володимиру Васильовичу, як капітану команди, що захищала спортивну честь нашого району, шкіряний м’яч.

Сільський голова Ігор Педан у своїй промові додав, що це добра ознака збиратися на такі змагання, аби вшанувати пам’ять товариша, адже Іван Миколайович зробив із своїми колегами вагомий внесок у розвиток спорту та виховання підростаючого покоління району.

гострий момент біля воріт Василя КлюфінськогоЦього разу у змаганнях брали участь п’ять команд. Не дивлячись на те, що тайм (з огляду на поважний уже вік учасників) проходив лише 10 хвилин, для визначення переможців знадобилося кілька годин. І ось настав момент підведення підсумків. Кращими гравцями турніру було визнано Василя Клюфінського з команди Чечеліївської сільської ради та Юрія Гриву  з команди Петрівської селищної ради. Їм було вручено грамоти та нагороди. Кубок на приз Івана Ткаченка дістався команді райцентру. Друге місце вибороли гравці Іскрівської сільської ради, третє – Червонокостянтинівської. Всі учасники цих команд були нагороджені Грамотами РДА та пам’ятними медалями.

Сергій АНДРУСЕНКО.

 

 

Сергій Завалій вручає кубок капітану команди Петрівської селищної ради Ігорю Комарчуку пам”ятне фото на згадку про турнір

На знімках: Сергій Завалій вітає учасників турніру; Тетяна Панета нагороджує Володимира М”яленка; гострий момент біля воріт Василя Клюфінського; Сергій Завалій вручає кубок капітану команди Петрівської селищної ради Ігорю Комарчуку; пам”ятне фото на згадку про турнір.