диплом за перемогу в конкурсі «Сонце в тісті» отримав керівник нашої делегації, перший заступник голови РДА Олександр ЛукашовУ Кіровограді з 1 по 3 жовтня проходила Національна агропромислова виставка «AGRO-EXPO – 2015». Вона стала свідченням того, що, попри всі труднощі і негаразди, агробізнес в Україні успішно розвивається, найновіші зразки сільськогосподарської техніки, як вітчизняних виробників, так і провідних світових брендів, мають попит у аграріїв.

У виставці взяли участь і підприємства нашого району – ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська», ПСП «Зарічне», Петрівська ВК № 49.

У останній день роботи виставки на території виставкового центру пройшов Покровський ярмарок, який отримав статус Всеукраїнського. У ньому також взяли участь підприємства Петрівщини – ТОВ «Петрівський Посад», ФОП «Лось М.А.» і СВК «Агрофірма «Маріампольська», а також художні колективи і виконавці Пет-рівського РБК та Луганського СБК. Наша творча делегація, до речі, отримала право відкрити концертну програму і була нагороджена Грамотою оргкомітету Національної агропромислової виставки. Втім, культурна програма складалася не лише з концертних номерів, в різних номінаціях брали участь ковалі, квітникарі, вишивальники, майстри ужитково-прикладного мистецтва з Харківщини і Дніпропетровщини, Донеччини і Херсонщини, інших регіонів єдиної України. Одна з нагород – Диплом ІІ ступеня за перемогу в конкурсі «Сонце в тісті» поїхала на Петрівщину.

Анатолій РЯБОКОНЬ.


виступає інструментальний ансамбль РБК під керівництвом Леоніда Старова

На знімках: виступає інструментальний ансамбль РБК під керівництвом Леоніда Старова; диплом за перемогу в конкурсі «Сонце в тісті» отримав керівник нашої делегації, перший заступник голови РДА Олександр Лукашов.

Фото Наталії Педан і Анатолія Рябоконя.