учасники спільної нарадиНа початку минулого тижня відбулася спільна нарада працівників управління соціального захисту райдержадміністрації (начальник управління – В.Сибіра) та колективу районного вузла поштового зв’язку (начальник – І.Тюпіна).

Темою її стала спільна інформаційно-роз’яснювальна робота щодо оформлення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг за спрощеною системою.

Як відомо, це питання не втрачає своєї актуальності, більше того – на порозі осінь, вже 15 жовтня стартує новий опалювальний сезон 2015-2016 рр.

Об’єднавши зусилля, колективи управління соціального захисту та поштового зв’язку вирішили ще раз нагадати жителям району, що,  за необхідності,  кожен з них може оформити субсидію на оплату енергоносіїв, які значно здорожчали, за спрощеною системою.

учасники спільної наради з питань спрощеного оформлення субсидійПоштовики, які щодня спілкуються з людьми,  доставляючи періодику, товари першої необхідності, пенсії – це ті люди, яких знають, яким довіряють. Тож, об’єднавши зусилля в останні дні перед початком опалювального сезону, поштовики ще раз нагадають про спрощену систему оформлення субсидій, а працівники управління соціального захисту населення  райдержадміністрації оперативно її оформлять.

Бо ж головне в їх роботі – задоволення щоденних потреб жителів району.

Нагадаємо, що отримати субсидію дуже просто, для цього зверніться до управління соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою: вул.Ілліча, 32, або надішліть необхідні для її отримання документи (Заяву і Декларацію) поштою. Детальнішу інформацію з даного питання можна отримати за тел. 9-62-52, або (067) 943- 51 – 40.

А ви, шановні читачі районки, вже оформили субсидію?

Наш кор.

На знімках: учасники спільної наради з питань спрощеного оформлення субсидій.