колектив ЦДЮТ зі своїми  вихованцямиОдним із головних завдань позашкільної освіти є всебічний розвиток особистості. Саме в цьому руслі у районі працює Центр дитячої та юнацької творчості. І з нагоди початку нового навчального року,  15 вересня на базі Петрівської загальноосвітньої школи І ступеня відбулося свято «День поза-шкільника».

Працівниками ЦДЮТ для дітей було підготовлено розважальну програму.  До них на свято завітав Крош з мультфільму «Смішарики». Розвиток своїх інтелектуальних здібностей діти продемонстрували  в грі «Так чи ні?» та під час відгадування загадок за відомими дитячими книжками.

Наші юні позашкільники виявилися непосидючими в танцювальних іграх. Із непідробним азартом вихованці танцювали «звєєробіку», «лавату» та багато інших жартівливих таночків разом з Крошем та керівниками гуртків.

Гостей на святі вітали Олеся Глазачева з «Доброю піснею» та вокальна група «Соловейко» (керівник -  В.В.Блоха).

У світ великих відкриттів та талантів дітей запросили ке-рівники гуртків нашого закладу, де вони можуть проявити свої здібності у образотворчому, вокальному, декоративно-ужитковому мистецтві, навчитися охороняти природу та запускати в небо літачки. 

Наш творчості Центр сьогодні знову сяє,

Вже вкотре він радо дітей зустрічає.

Для діток є місцем крилатої мрії -

Тут зріють таланти, міцніють надії.

Тут пошук нового, пробудження думки.

А ще – це довір’я, це дружні стосунки.

Учитель, батьки, вихователь, дитина:

Усі ми – велика і дружна родина 

У цьому навчальному році  ЦДЮТ запрошує учнів на гуртки різних напрямів: науково-технічного (початкового технічного, комп’ютерного та авіаційного  моделювання), військово-натуралістичного (кульової стрільби, військово-патріотичного виховання «Джура»), художньо-естетичного (вокальний, хореографічний, лялькового театру), спортивного (волейбол, баскетбол, настільний теніс), декоративно-прикладного (вишивання, бісероплетіння, створення виробів зі шкіри, плетіння стрічками), туристично-краєзнавчого (історико-краєзнавчий, спортивного туризму, спортивного орієнтування), образотворчого мистецтва  та екологічного напрямів.

Запрошуємо всіх бажаючих разом з нами відправитися в казкову країну Позашкілля.

Ми – жителі казкової країни,

Де радість дитяча – надійний наш друг.

Щаслива і весела тут кожна дитина,

Натхнення і творчість вирують навкруг.

Інна Вотусь, культорганізатор ЦДЮТ

На знімку: колектив ЦДЮТ зі своїми  вихованцями.