Для учнів та вихованців проводяться бесіди, конкурси, валеологічні хвилинкиУсі ми знаємо, що немає в людини більшої цінності, ніж здоров’я. З давніх-давен відоме гасло: «Твоє здоров’я – в твоїх руках». Але для того, щоб навчитися берегти здоров’я, треба багато знати про самих себе, про стан свого організму. Слово «здоров’я» супроводжує дитину з часу її народження. Ще навіть не знаючи, що воно означає, будь-який малюк скаже: «Я здоровий, якщо не хворію». І почасти це вже є відповіддю.

Формування, збереження і зміцнення здоров’я дітей – одне з головних завдань, над яким працює педагогічний колектив Водянського навчально-виховного комплексу. Щоб дитина могла піклуватися про своє здоров’я та здоров’я інших, необхідно виховати в неї свідоме ставлення до життя, усвідомлення пріоритету здоров’я. Дуже важливо сформувати валеологічний світогляд і мотивацію до здорового способу життя. Це щоденна кропітка праця вихователя, вчителя, батьків.

Для учнів та вихованців проводяться бесіди, конкурси, валеологічні хвилинки спостереження ігри на теми «Наші ручки», «Режим дня», «Моє тіло», «Я – чистенький, я - гарненький», «Наші друзі – сонце, повітря і вода» та інші.

Піклуються про вихованців навчально-виховного комплексу і депутати та працівники Водянської сільської ради. До 1 вересня 2015 року були повністю замінені меблі в дошкільній групі, замінено вікна. Дякуємо всім, хто не байдужий до проходження навчально-виховного процесу наших дітей. Діти – майбутні громадяни нашої країни. Нехай наша держава буде міцною, процвітаючою, із здоровою нацією.

Лариса Воронцова, вчитель початкових класів Водянського НВК.