урочисте відкриття змагань, учасників вітають Сергій Завалій та Світлана ТиликСьогодні свято, старти нині,

Сьогодні всі спортсмени тут.

І тут навколо радість лине – 

Спортивні ігри всіх 

нас ждуть!

Спорт – це завжди рух вперед, сила і витримка, а головне - свідомий вибір на користь здорового способу життя. Тож з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Петровому було проведено святкову спартакіаду у парку відпочинку. Проведення її у такому форматі стало можливим завдяки ініціативі райдержадміністрації, аби не просто відзначити свято, а й щоб позмагатися у силі, винахідливості і, зрештою, відпочити. Тож маємо надію, що відтепер таке спортивне свято стане щорічною традицією. Відкривали першу спортивну спартакіаду серед державних підприємств, установ, організацій та територіальних громад району голови райдержадміністрації Сергій Завалій та районної ради Світлана Тилик. Вони привітали учасників і побажали витримки та наснаги у змаганнях, головним суддею яких став голова Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Сергій Жуган.

Також привітала учасників директор дитячої юнацької спортивної школи «Олімп» Віра Смілова.

тільки справжня чоловіча сила та витримка на сцені - це змагання не для слабкодухихПеред початком змагань всіх учасників запросили на сцену для шикування. У спартакіаді взяли безпосередньо участь такі колективи: команда відділу освіти - «Освіта»; районного відділу управління Міністерства внутрішніх справ - «РВ УМВС»; Петрівської райдержадміністрації - «РДА»; Петрівського району електричних мереж приватного акціонерного товариства «Кіровоградобленерго» - «РЕМ»; районного управління міністерства з надзвичайних ситуацій - «МНС»; територіальної громади Петрівської селищної ради - «Колос»; команда вихованців дитячої юнацької спортивної школи ДЮСШ - «Олімп». Учасники змагалися в таких видах спорту: волейбол, дартс, армспорт (до +90), перетягування канату, армспорт (+90), кульова стрільба а також окремо міні-футбол. Окрім цього, було оголошено конкурс в номінації «Найкраща команда – вболівальник» і «Найактивніший маленький вболівальник».

з затамуванням подиху перехідний Кубок голови райдержадміністрації було передано до рук переможців змагань«О спорт - ти мир» - цей олімпійський девіз був на диво актуальним на спортивному святі, яке тривало в парку більшу половину дня, де всі учасники змагань намагались бути найсильнішими, найвправнішими, най-швидшими, рішучими та непохитними. Одним словом - демонстрували волю до перемоги, яка так потрібна нам усім в час суворих випробувань. Не відставали від учасників і вболівальники: вигуками, аплодисментами, тобто як могли, так і підтримували свою команду, не шкодуючи ні горла, ні долонь.


І ось фінал, тремтлива напружена мить. Хто переміг? А переможні місця розділилися так: з волейболу 1 - «Колос», 2 - «МНС», 3 - «Освіта», 4 - «РВ УМВС», 5 - «РДА», 6 - «РЕМ»; з перетягування канату 1 - «Колос», 2 - «РВ УМВС», 3 - «РДА»

, 4 - «РЕМ», 5 - «МНС», 6 - «Освіта»; з дартсу 1 - «РЕМ», 2 - «МНС», 3 - «Колос», 4 - «РДА», 5 - «РВ УМВС», 6 - «Освіта»; з арт-спорту 1 - «Колос», 2 - «РВ УМВС», 3 - «РДА», 4 - «МНС», 5 - «Освіта», 6 - «РЕМ», а за підсумками загальнокомандних результатів команди розташувалися таким чином: 6 місце «Освіта», 5 - «РДА», 4 - «РЕМ», 3 - «РВ УМВС», 2 - «МНС». Безперечно, за більшістю перемог перше місце дісталося команді територіальної громади Петрівської селищної ради «Колос», з чим ми їх і вітаємо. Та хто б яке місце не зайняв - ви всі вже переможці, адже у вашому житті спорт посідає одне з найвагоміших місць. Тож головний приз - перехідний Кубок голови райдержадміністрації Сергія Завалія отримала команда «Колос». У змаганнях з міні-футболу перемогла команда ДЮСШ-1, яка також отримує перехідний Кубок голови райдержадміністрації. Не забули, звичайно, і про найпалкіших уболівальників, всі цього дня отримали свої трофеї, а ми вже, з нетерпінням, чекатимемо наступних спортивних стартів.

Вікторія Махнюк

волейбол зібрав всіх присутніх разом, команди змагались, а вболівальники щосили підтримували своїх улюбленців хороший приклад - це завжди важливо, так і мужні чоловіки надихнули підростаюче покоління «помірятися силою».

На знімках: урочисте відкриття змагань, учасників вітають Сергій Завалій та Світлана Тилик; тільки справжня чоловіча сила та витримка на сцені - це змагання не для слабкодухих; ось і настала ця урочиста мить, з затамуванням подиху перехідний Кубок голови райдержадміністрації було передано до рук переможців змагань; волейбол зібрав всіх присутніх разом, команди змагались, а вболівальники щосили підтримували своїх улюбленців; хороший приклад - це завжди важливо, так і мужні чоловіки надихнули підростаюче покоління «помірятися силою».