Громадський інститут нотаріальної діяльності є невід’ємною частиною будь-якої правової держави. Розвиток ділових відносин, умов і методів ведення діловодства активно сприяли зміцненню і вдосконаленню цього необхідного інституту.

Багато хто з нас не раз зверталися і продовжують звертатися до послуг численних нотаріальних контор з однією єдиною метою - отримати законний доказ тієї чи іншої інформації. Нотаріально завірений документ має силу законного підтвердження тих чи інших прав, інформації або свідоцтва, яке має і оригінал самого о документа або прямих намірів людини. Отже дуже часто так виходить, що ми, як і наші документи, не можемо бути в двох або більше місцях одночасно. Це природно, однак життя іноді настійно диктує нам інше. Система правових відносин виключає цей, здавалося б, тупиковий момент, надаючи нам можливість закріпити законність тієї чи іншої інформації через авторитет уповноваженого нотаріуса. Це зручність для нас. Для нотаріусів це величезна відповідальність.

У цей День районна державна адміністрація та районна рада вітають всіх нотаріусів та їх помічників з професійним святом, бажаємо усім здоров’я і виваженості, бездоганного професіоналізму та сімейного щастя!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради