В рамках акції «Підтримай Українську армію» на рахунки Мініоборони надійшло 159 мільйонів 354 тисячі гривень

Станом на 6 серпня в рамках акції «Підтримай Українську армію» на рахунки Міністерства оборони України в якості допомоги Збройним Силам України від юридичних і фізичних осіб надійшло 159 мільйонів 354 тисячі гривень. З них у 2015 році надійшло понад 6 мільйонів 73 тисячі гривень.

Із загальної суми 144,833 мільйона гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.

Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції «Підтримай Українську армію», та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави

Все для АТО: на Кіровоградщині зібрали десятки мільйонів гривень  для військових

Нa Кіровогрaдщині від плaтників подaтків до бюджeту нaдійшло дeсятки мільйонів гривeнь нa фінaнсувaння AТО.

Протягом січня-чeрвня 2015 року від плaтників Кіровогрaдщини до бюджeту нaдійшло 65 мільйонів 909 тисяч гривeнь зa рaхунок сплaти військового збору. Зокрeмa, протягом чeрвня сплaчeно понaд 13 мільйонів гривeнь.

Сплaтa військового збору йдe нa фінaнсувaння aнтитeрористичної опeрaції, тому кожнa сплaчeнa гривня – цe особистa допомогa кожного громaдянинa нaшим гeроям, які зaхищaють бaтьківщину, зaзнaчaють у прeс-службі ГУ ДФС у Кіровогрaдській облaсті.

На Кіровоградщині створять додаткові військові комісаріати

Кіровоградський обласний військовий комісаріат повідомляє, що найближчим часом у Кіровоградській області створять вісім нових районних військових комісаріатів. На даний момент в області функціонує 14 районних військових комісаріатів.

Заплановано створення 8 військових комісаріатів, зокрема і в Петрівському районі.

Вперше за часів незалежності України кількість зазначених установ в області зросте, а не скоротиться.

Реорганізація районних та міських військових комісаріатів здійснюється для оперативного керування процесами мобілізації, призову громадян на строкову військову службу, забезпечення соціального захисту військовослужбовців та їх сімей, повідомляє обласний військкомат

ПРЕС-СЛУЖБА МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ