Шановні бухгалтери Кіровоградщини!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

Без вашої наполегливої щоденної праці, цінного досвіду, міцних професійних знань не може успішно функціонувати жодна організація, підприємство чи установа. Адже саме ви забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, подальший розвиток економіки регіону та України в цілому.

Враховуючи значний внесок працівників бухгалтерських служб у розвиток фінансово-господарської діяльності Кіровоградської області, висловлюю вам глибоку вдячність за ваші трудові здобутки, за сумлінну працю і вірність професійному обов’язку.

Від щирого серця бажаю вам миру, подальших успіхів у роботі, міцного здоров’я, щастя, виваженості та здійснення всіх ваших мрій. Хай всі ваші добрі справи лише множаться і додаються, проблеми ж – тільки віднімаються.

З професійним святом, шановні бухгалтери!

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні бухгалтери!

Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята. Без вашої важливої та надзвичайно відповідальної професії важко уявити роботу будь-якої організації. Тож нехай цей чудовий літній день для вас буде наповнений радістю, повагою та шаною за важку та вкрай необхідну кропітку працю.

Від імені районної державної адміністрації та районної ради прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну роботу і вірність професійному обов’язку. Бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги у подальшій діяльності!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради