Шановні представники молоді району!

Від щирого серця вітаємо вас із Днем молоді! Серед багатьох свят, які відзначає наша країна - воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це  прекрасна, неповторна та одночасно відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Молодість — це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Цей період треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте плани.

Вам випало жити в непростий, але дуже відповідальний період, коли наша держава пробуджується, міцніє і саме ви маєте стати незамінною опорою, тим фундаментом на шляху розквіту й процвітання України.

З нагоди свята бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло.

Бажаємо всім щастя і віри у власні сили. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Тож залишайтесь завжди молодими!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації