Шановні мешканці Кіровоградщини!

Щиро вітаю вас із великим національним святом – Днем Конституції України!

19 років тому Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Конституцію України. Новий Основний Закон нашої держави став міцною, реальною основою розбудови нашої незалежності, становлення демократії, правопорядку і законності.

Саме Конституція України проголосила основні принципи та систему правосуддя в нашій державі, визначила масштаби юрисдикції й організацію судочинства та надала гарантії незалежності.

Нехай не гасне віра в прекрасну долю України, а докладені в сьогоденні зусилля кожного з нас створюють надійний фундамент для процвітаючого майбутнього українського народу! 

З повагою, Олександр Чорноіваненко голова обласної ради

* * *

Шановні співвітчизники!

Вітаю Вас з державним святом – Днем Конституції України, що є гарантом нашої незалежності та соборності!

Всебічний розвиток культури, освіти, ефективне та доступне медичне обслуговування, правова і соціальна захищеність, політична та релігійна свобода – все це має по праву належати громадянам України.

Сьогодні потрібні час, віра і напружена праця, щоб конституційні засади увійшли в наше життя конкретними і зримими змінами. Україна починається з кожного з нас. Нехай мир і злагода сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню добробуту у кожному домі.

Бажаю Вам здоров’я, щастя і віри у високе призначення та світле майбутнє України. 

З повагою 

народний депутат України Анатолій Кузьменко

* * *

Шановні земляки! 

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії нашого народу. Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпила це в Конституції, підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.

Зараз наша країна переживає нелегкі часи. На порозі нові реформи та зміни у державі та українському суспільстві. Пам’ятаймо, що демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберімося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців житимуть у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буде назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою.

Від щирого серця зичимо міцного здоров’я, бадьорості духу та впевненості у безхмарному майбутньому нашої спільної держави. Будьмо разом у процесі побудови демократичного громадянського суспільства!

Зі святом! З Днем Конституції України!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради