конкурс малюнків на бетонних плитахГотуючись до відзначення Дня захисту дітей, громадська організація «Однодумці», якою керує Юлія Козинець, виступила з ініціативою провести конкурс малюнків на бетонних плитах «Дитячий пляж очима дітей». Його переможці були визначені під час святкових заходів. Це Артем Пушка, який подав на конкурс ескіз малюнка «Колобок», Таня Карнажук – «Патріотичні мотиви» і Оля Федорова – «Пори року». Вони, як і інші учасники конкурсу, були відзначені призами.

Юлія Козинець дуже вдячна спонсорам, які допомогли провести конкурс і відзначити переможців. Це Петрівська селищна рада, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» Олександр Поворознюк, приватні підприємці Вікторія Деркач, Світлана Рябова  та Ольга Щука, фітнес-клуб «Вікторія». Особлива подяка працівниці ЦДЮТ Дарії Капканець, яка втілила в реальність дитячі малюнки.

«Однодумці» разом з новоствореною громадською організацією учасників АТО планують до Дня Незалежності провести ще один конкурс малюнків, завдяки якому селище стане мати привабливіший вигляд, тож, потенційні учасники конкурсу, готуйтеся і слідкуйте за інформацією, аби вчасно подати свої роботи на участь у ньому.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

 такий вигляд тепер мають бетонні плити схили дитячого пляжу

На знімках: такий вигляд тепер мають бетонні плити, які зміцнюють схили дитячого пляжу.

Фото автора.