чергова зміна працівників екстреної допомоги у складі: молодша медична сестра Галина Сторожук, водій Сергій Дуля, медична сестра Наталія Шевченко, фельдшер Катерина Куницька. У рамках  реформування медичної галузі у нашій державі, в приміщені ЦРЛ вже три роки поспіль діє формально і юридично відокремлена служба - Центр екстреної медичної допомоги. У Петрівській підстанції цієї служби працює 16 штатних працівників. Всі вони - фахівці високої кваліфікації, турботливі та відповідальні, адже від них часто залежить не лише здоров’я, а й саме життя людини. Медичний персонал тісно співпрацює з райлікарнею, сільськими ФАПами та амбулаторіями. Матеріально-технічне забезпечення дає можливість виїжджати  на виклики та надавати екстрену допомогу безкоштовно.

І хоч, з огляду на згадану процедуру реформування, форми і методи надання невідкладної медичної допомоги поступово змінюються, аби якомога повніше відповідати завданням і викликам сьогодення, незмінним залишається єдине - добро і щирість, з якими медики поспішають на допомогу своїм пацієнтам, та вірність клятві Гіппократа - своєрідному моральному Кодексу честі кожного медпрацівника.

Сергій  АНДРУСЕНКО.

На знімку: чергова зміна працівників екстреної допомоги у складі: молодша медична сестра Галина Сторожук, водій Сергій Дуля, медична сестра Наталія Шевченко, фельдшер Катерина Куницька.