Шановні працівники охорони здоров’я Кіровоградщини!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, яке відзначають і тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над хворобою.

Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте приклади високого професіоналізму, витримки, самовідданості. Саме завдяки вашій доброті, знанням та досвіду люди повертаються до повноцінного життя. І часом просто не вистачає звичайних слів, аби висловити глибину своєї вдячності  спеціалістам у білих халатах!

Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. У кожного мешканця області знайдеться чимало теплих слів подяки медикам за готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу.

Добра вам, шановні друзі, миру, міцного здоров’я, професійних успіхів та творчої наснаги у відповідальній роботі, добробуту у ваших оселях. Нехай енергія і творча наснага будуть і надалі запорукою мудрих рішень!

З повагою Олександр Чорноіваненко, голова обласної ради.

* * *

Шановні працівники закладів охорони здоров’я, ветерани медичної галузі!

З нагоди професійного свята прийміть щиросердні вітання і побажання успіхів на теренах служіння людям.

Професія медпрацівника не знає свят і вихідних, вона потребує великого терпіння, мужності і душевної чуйності. Ваш професіоналізм та відданість справі – це запорука кращого майбутнього України, адже здоров’я нації – наше найбільше багатство.

Дорогі медики! Зичимо вам, радості, оптимізму, натхнення. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею.

Зі святом Вас здоров’я, щастя і добра вам та вашим родинам! 

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради